GALLUP: Missä kävitte häämatkalla?

  • Viestiketjun aloittaja Kolmen kopla
  • Ensimmäinen viesti
Kolmen kopla
Meillä häät lähestyvät ja häämatkaa mietitään...Mahdollista se on vasta kesällä kun kuopuksen imettäminen on loppunut,mutta suunta on avoin vielä... Mutta missä te muut olette käynneet? Hääyöksi menemme kylpylään( kuopus tietenkin mukana =) ja ulkomaille tekisi mieli sitten kesälä lähteä...
 
dagu
naimisiin mentiin muutama kuukausi sitten ja häämatka häämöttää edessäpäin, enään/vielä 4viikkoa häämatkaamme :heart:

...ja siis Brasiliaan ollaan menossa B) :wave:
 
Tanja
Meilläkin häämatka vielä edessä. Syyskuussa mennään naimisiin ja häämatkalle suunnataan todennäköisesti marraskuussa. Meidän haaveissa siintää Mauritiuksen matka.. =)
 
Kiersimme vajaan viikon verran autolla Itä-Suomessa. Pari yötä tuttavilla (jotka eivät olleet itse kotona), hotellissa ja taisi yksi yö mennä autossakin. Täällä Suomen maassakin on todella paljon nähtävää. Suosittelen kotimaan matkailu kaikille!
 
pikkukukka
Eipä olla vielä mihkään päästy. Naimisissa oltu vajaat kaksi vuotta. Ei ollu kaikkeen rahaa, piti valita häämatkan tai "suurien" häiden väliltä ja me ruokittiin mieluumin ne sukulaiset ja pidettiin lystii heidän kanssa. Yö oltiin hääsviitissä =)
 
Oltiin tasan vuosi sitten häämatkalla Teneriffalla Puerto de la Cruzissa. Ihanan romanttinen matka, aurinko paistoi ja teki tosi hyvää häähulinan ja helmikuun pakkasten keskellä. Hotelli ja paikka oli tosi kauniita. :heart: :heart:
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 15.02.2005 klo 10:53 sibelius 79 kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 13.02.2005 klo 21:27 alannah kirjoitti:
Naimisissa ollaan oltu hieman yli 2 vuotta eikä olla käyty missää häämatkalla. Suurin osa rahoista menee lainoihin...
sama tilanne meillä.. :/
kuin myös! käytiin vihkimisen jälkeen ulkona syömässä (häissä/ristiäisissä oli vain kahvitarjoilu) ja baarissa rilluttelemassa. matkalle mennään joskus myöhemmin koko perheen voimin =)
 

Yhteistyössä