Gallup: Mikä on mielestäsi maailman huonoin työ?

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
Ruumisauton kuljettaja, tai siis se henkilö, joka roudaa esim pari kuukautta viruneet ruumiit pusseihin ja autoon. Tutun mies on tässä duunissa ja voin vaan kuvitella, miltä tuntuu nostella osittain hajonneita ruumiita, vaikka olis kaverikin mukana aina asunnoissa (kuten kuulemma on). Parhaillaan luiskahtelee nahat irti ynnä muuta yhtä kuvottavaa.. En pystyisi. Kaikki kunnioitus heille, jotka pystyvät.

+ Pakko sanoa, että suuri arvostus ja hatunnosto siivoojille! Ilman teitä maailma näyttäis kovin erilaiselta esimerkiksi sairaaloissa, toimistoissa, kouluissa.. :flower:
 
Joku sellainen missä joutuu toimimaan omien arvojensa vastaisesti. Se voi olla prostituoitu, strippari, vankilanhoitaja(muualla kun Suomessa), politikko, tai ihan vaan lasten- tai vanhustenhoitaja(ikävä kyllä). Itselle kamalaa olis myös työ jossa ei koskaan ole kiire ja varsinaista tekemistä on vähän. Inhoisin olla esim. joku askarteluohjaaja tai vanhusten ulkoiluttaja, joilla iso osa työtä on vain olla läsnä ja puuhailla asiakkaan kanssa.
 
"heh"
Alkuperäinen kirjoittaja TriplaIsä;26905373:
Onko näihin ammatteihin olemassa jokin ÄO:n yläraja vai? :O
Valitettavasti ei. Eikä tunnu olevan muitakaan rajoja. Sinne voi mennä minkälainen sakki vain. Tiukemmat vaatimukset niin voisi tuo ammattikunta josku nousta arvostetukseltaan parempaan joukkoon. Nythän se on monelle vain sitä, että työllisyys on taattu. Muulla ei väliä. Ja sen huomaa!
 
"vieras"
[QUOTE="heh";26905526]Valitettavasti ei. Eikä tunnu olevan muitakaan rajoja. Sinne voi mennä minkälainen sakki vain. Tiukemmat vaatimukset niin voisi tuo ammattikunta josku nousta arvostetukseltaan parempaan joukkoon. Nythän se on monelle vain sitä, että työllisyys on taattu. Muulla ei väliä. Ja sen huomaa![/QUOTE]

Kaikki osaa luoda paskaa mutta ihmis tuntemus on jo se että haluat auttaa ja tiedät mitä olet kokenut! Ei kirjasta voi lukea miltä toisesta tuntuu! Olin paras yliopistossa joten tiedän kaiken! ET koska puuttuu elämän kokemus! Et voi auttaa riippuvaistajos et tiedä mitä se on! Enkä nyt tarkoita sitä että pitää olla huume riippuvainen että voin auttaa! Kaikki on riippuvaisi jostakin! se on vaan ihmis luonne!
 
Puhelinmyyjän työ. En pidä sitä kannattavana työntekijän kannalta ja säälin muun muassa uhriksi joutuvia vanhuksia.

En myöskään henkilökohtaisesti voi suositella puhelimessa toimivan asiakasneuvojan tehtäviä. Puhelimessa lähes jokainen ihminen kehtaa olla hävytön ja loukkaava.
 
"juup"
Puhelinmyyjän työ on syvältä. Jos ei tule kauppaa niin iskee paniikki, kun tietää, että rahaa ei tule. Ja se paniikki heijastuu seuraaviin puheluihin, asiakkaat eivät osta. En ikuna enää mene siihen työhön. Kauheaa haukkumista vain sai osakseen.

Olis muuten kiva tietää mikä TriplaIsä on ammatiltaan ihan ajatellen hänen aiempia ketjujaan.
 
"Nöö"
Kyllä se on nykyinen kiinteistöhuoltajan työ melkosta skeidaa. Käytännössä siivoojan liksalla kolminkertainen työmäärä ja siihen kaupan päälle, vaaralliset yölliset asiakkaat, päivystäminen, eritteiden siivoamiset, psykologipalveluiden pito, yleisen itku/vittuiluluurin ylläpito 24/7, talvella viikonloputkin töissä lunta pukkaamassa ja siitäkään et saa muuta kuin vittuilua kun jonkun hienon akan nahkamonon nokassa on teelusikallinen lunta. Palkka huikeat 10€/tunti ja viikon päivystys korvaus 120€ olisitteko itse seitsemän vuorokautta valmiudessa 120€:lla
 
Sellainen jossa ei pääse toteuttamaan itseään kuten haluaisi, eikä työ tyydytä muutenkaan.
Alalla ei ole väliä.
 

Yhteistyössä