jaiks
yök, kaikenlaista sotkua syöttekin..sipulia raakana tai haudutettuna, kananmunaa raakana, munavoina tai keitettynä, hyi!
En minäkään. Usein teen peruna-porkkanamuusia tai jotain mutia juureksia käytän, mutten koskaan ole laittanut sipulia.Alkuperäinen kirjoittaja sukahu:en,en oo ikinä kuullutkaan tollasesta..
mä teen kans näin jos laitan sipulia.Alkuperäinen kirjoittaja Ellida:Laitan sipulipalat kiehumaan perunoiden kanssa, sitten muusautuvat hienoksi vatkatessa samalla kun perunatkin.
Lapsuudenkodistani opin tämän niksin. Ja kun on tottunut syömään muusin sipulilla maustettuna nin jos joskus syö sellaista missä sitä ei ole, niin maistuu joteenkin vajaalta. Tottumuskysymys. =)
Siis muusihan on siitä hyvä että siitä voi tehdä vaikka millaisia variaatioita. Itse tykkään välillä sekottaa raejuustoa joukkoon.Alkuperäinen kirjoittaja äiti 40plusplus:joskus 60 luvulla sekin oli herkku muusin seassa, ainakin meillä. on muuten ihan hyvää vieläkin. joskus olen jatkojalostanut viikolopun pottumuusista ja ylijääneestä munavoista tuon seoksenAlkuperäinen kirjoittaja Williviini:tuosta keitetystä kanamunasta en ole ikinä kuullut, raa'asta kyllä.Alkuperäinen kirjoittaja äiti 40plusplus:valkosipulisuolaa mutta en kyllä sipulipaloja. Mummo aikanaan laittoi tai sitten teki sen toisen version johon tuli keitettyä kananmunaa ja siitä munallisesta tykkäsin enemmän