Gallup: Kuinka pitkä laina-aika teillä on asuntolainassa ja koska otettu?

  • Viestiketjun aloittaja kyselyikä
  • Ensimmäinen viesti
xx
jotain 25 vuotta..... viis vuotta sitten kai. Saa mennä sillä niin kauan kun tässä lapset on pieniä ja rahaa tarvitaan muuhunkin kuin lyhennyksiin (teen osa-aikatyötä että lapsille jää enemmän aikaa). Kiritään sitten myöhemmin.
 
Kermakakku
Ihana kysymys! :-D Lainaa jäljellä ... en tiedä kuinka paljon, mutta syyskuussa on viimeinen erä. 16 vuotta on maksettu (joskin kerran otettiin vähän lisää, muuten olisi maksettu viimeinen erä jo viime vuonna).
 
vieras
Vuosi sitten otettu 25v nyt, lyhenee aika tavalla kun saadaan toinen laina pois. Meillä asuntolaina kahdessa osassa, joista toinen maksetaaan ensin. Ja sitten kun se on poissa, niin lyhenee nuo vuodetkin.. jäljellä vielä about 150000.. vajaa tonttu kuussa maksellaan... Näillä koroilla siis näin.
 
Käkenä
Siis oikeesti.. Minkälaisia lainoja olette ottaneet, jos saatte maksettua ne jossain 8 vuodes pois. Tai mitä teette työksenne.. Pankki olis myöntäny mulle lainaa 70000, kun tulot on niin pienet. Huono juttu vaan, et jos haluaisin asua vanhempieni ja sisarusten lähellä ja pitää mieleiseni työpaikan, täältä ei mitään saa sillä hinnalla..
 

Yhteistyössä