Gallup: Jos antaisit lapsesi adoptioon ja saisit päättää annatko homo-/lesboparille vai heteroparille,

  • Viestiketjun aloittaja "vieras"
  • Ensimmäinen viesti
oudompi vastaus?
Lesboparille. Uskon että hoitaisivat lapsen yhtä hyvin, kuin heteropari. Suurin syy tähän on, että oman lapsena koetun seksualisen hyväksikäytön jälkeen ajattelen, että lapsella ehkä pienempi mahdollisuus joutua uhriksi. (naisissa hyväksikäyttäjiä vähemmän).

Jos lapsi olisi tyttö, homoparille ennemmin silloin, tai oikeastaan sama homo-tai lesbopari.
 
sivusta
[QUOTE="Kakku";30664368]http://www.washingtontimes.com/news/2015/jan/8/gay-couples-children-oppose-same-sex-marriage-tell/?page=all[/QUOTE]

washington times on hyvin uskonollisen taustan lehti, en ottaisi ihan kaikkea kirjaimellisesti mitä siellä lukee.

Käsittämättömin syy olla antamatta lasta homopareille on se, että lasta kiusattaisiin. Kasvattakaa niistä teidän pilteistä fiksumpia kuin itse olette!
 
namsss
[QUOTE="lapseton";30664148]Ihan uteliaisuuskysymys, ei kantaa ottavasti, niin miksi homo tai lesbopari ansaitsee lapsen? Jos ns. luonnonlakeja vastaisesti miespari haluaa lapsen, niin mikä oikeus heillä siihen on yli esim lapsettoman heteroparin joka haluaa lapsen muttei sitä saa jostain biologisesta syystä?[/QUOTE]

Miksi lapsettomuudesta kärsivät ansaitsevat kun luonto on sitä vastaan ihan samalla tavalla, jos vaikka kohtu puuttuu yms? Tai yksinäiset (hetero) naiset tai miehet? Minä saisin lapsia fyysisesti, kuten miehenikin, mutta emme halua tehdä niitä, koska epämukava ajatus laittaa itseään likoon niin ja pilata kroppansa, ja saan ihan vapaasti alkaa adoptioprosessiin jos niin haluan. Miksi tämä on niin eri asia? Toisen yli en arvottaisi kenenkään tarpeita, mutta koska nykyisellään heterot ja yksinäiset saavat jo adoptoida, niin ehdottomasti antaisin sitten sateenkaariperheeseen kun sielläkin se lapsenkaipuu on yhtä suurta ja yhtä lailla ansaitsevat perheensä.
 

Yhteistyössä