GALLUP! Äänestä julkkisäitiä Kaksplussan haastatteluun – osa 2!

Kenestä julkkisäidistä haluaisit lukea jutun?


  • Äänestäjiä yhteensä
    48
Kaksplussan toimitus tekee kesäkuun lehden yhdessä lukijoidensa kanssa. Ensimmäiseksi pääsette valitsemaan, kenestä julkkisäidistä teemme lehteen henkilöjutun. Ehdotuksia tuli runsaasti, ja nyt äänestyksen toisessa vaiheessa kisaavat kymmenen eniten ääniä saanutta ehdokasta.

Eli kuka yllä olevista äideistä olisi suosikkisi Kaksplussan henkilöhaastatteluun? Aikaa äänestykseen on tämä viikko. 18.3 julkaistaan lopullisesti sen julkkisäidin nimi, jota Kaksplussan toimitus lähestyy haastattelupyynnön kanssa. Ja kun haastattelu on sovittu, te lukijat pääsette tekemään äidille kysymyksiä.
 
gdhdi
Äänestyksen nimet ovat olleet paljon eri lehdissä kertomassa äitiydestään ja perhe-elämästään. Olisi ollut kiva lukea jostain julkkisäidistä kenestä ei olisi vielä ollut paljoa lehdissä.
No näähän oli lukijoiden ehdottamia nimiä - täällä kerättiin noita ehdotuksia vielä pari päivää sitten. Olisit itse kertonut kenest haluat juttua. Jos muut lukijat noista haluaa lukea niin voivoi.
 
Itseäni ei kiinnosta noista kyllä yksikään, en tosin myöskään lue kaksplussaa. Mutta ehkä voisin ostaa irtonumeron, jos haastattelussa olisi joku sellainen äiti, jolla on jotakin muuta sanottavaa kuin julkisuuden ja äitiyden yhteensovittaminen ja miten vaikeaa se on ja miten itsekeskeisyys häviää lapsen myötä ja arvot muuttuvat. Blaa blaa blaa.

Lukisin mielelläni äideistä, joilla ei ole helppoa tarinaa, ehkä fyysinen tai psyykkinen rajoite, välttämätön etäisyys lapseen vaikka vankeuden, lähestymiskiellon tai päihdeongelman vuoksi ja sitten näkökulmaksi nimenomaan äidin omat ajatukset ja valinnat eikä yhteiskunnan kakkumuotti sosiaalitoimen näkökulmasta. Sosiaaliporno pois ja pysäyttäviä selviytyjiä kehiin. Kaisa Liski, Martina Aitolehti ja muut "julkkikset" ovat ihmisiä, joiden elämä ei kiinnosta vähääkään.
 
"kaskas"
No näähän oli lukijoiden ehdottamia nimiä - täällä kerättiin noita ehdotuksia vielä pari päivää sitten. Olisit itse kertonut kenest haluat juttua. Jos muut lukijat noista haluaa lukea niin voivoi.
Sanoo aika paljon Kaksplussan lukijoista jos haluavat jutun jostain Martina Aitolehdestä. Nainen on tullut julkisuuteen salarakkaana, mikä on tosi halveksuttavaa, rikkoi avioliittonsa pettämällä Eskoa. Martina on tosi huono esikuva nuorille naisille ja äideille. Eihän nainen osaa edes käyttäytyä, joka toinen sano on v-alkuinen.
 

Yhteistyössä