G: Uskotko, että Osama bin Laden on vielä elossa?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
tuskimpa tuo enää on.vanha ukko
No jos reilu 50v on vanha, niin kai se si on.

Lainaus sivulta http://hiki.pedia.ws/wiki/Osama_bin_Laden


Osama "Ich" bin Laden (s. 10. lokakuuta 1959 - k. 2006?) oli joulupukin serkku, joka vittuilee joka päivä USA:laisille. Hän saattoi kuolla vuonna 2006 jouduttuaan risteyksessä vasemmalta tulleen kamelin yliajamaksi. Kameli on kuitenkin yhä sen verran poissa tolaltaan, ettei tapahtumien kulusta ole täyttä varmuutta. Tutkimukset ovat toistaiseksi keskeytetty.

Osaman harrastuksiin kuuluu lentokoneilla ajelu George W. Bushin takapihalla, mistä Georgen isä, George Bush on jo kerran Osaman vanhempia huomauttanut, mutta nämä eivät ole saaneet poikaansa kuriin. Ryssien propaganda väittää, että tämä rättipää (Bush) olisi jotenkin pahempi kuin muut, mutta itse asiassa hän on ihan kunnon kansalainen, vaikka hänen tappamisestaan maksettaisiinkin 30 000 000 dollaria.

Osaman lentokoneleikit loppuivat syyskuun 11. päivänä, jolloin bin Laden laittoi 19 veljeään asialle ja järjesti Georgen takapihalla koko perheen grillijuhlat. Osa veljistä oli niin huonoja ohjaamaan lentokoneita, että muodostelmalento loppui ikävästi Georgen rakentamiin hiekkalinnoihin. Tempausta pidetään yleisesti hölmönä, ja Osaman vanhemmat saivat todennäköisesti kuulla tästä Georgen vanhemmilta (taas).

Liikkuu kuitenkin huhuja ja iltasatuja, että George oli jo muutenkin kyllästynyt hiekkalinnoihinsa ja maksoi Osamalle muutamia merirosvorahoja eli salmiakkikarkkeja, jotta tämä rysäyttäisi hiekkalinnat tuhannen pillunpäreiksi. Salmiakkihan on tiettävästi luokiteltu USA:ssa kovaksi huumeeksi, joten se on myös kovaa valuuttaa, jolla saa monta monta ruokaöljytynnyriä suoraan Saudi-Arabiasta kotiportille kuljetettuna. Hänen merkittäviä serkkuja "Limo-Naden" "Choko-Laden" ja "Salla-Den"



 

Yhteistyössä