G: oliko miehesi synnytyksessä 'etupäässä' vai 'takapäässä'?

  • Viestiketjun aloittaja ihQ
  • Ensimmäinen viesti
Yläpäässä suurimman osan ajasta mutta jossain vaiheessa meni kurkkaan alas ja esim esikoisen teurastuksen jälkeen meni kattoon damaget :LOL: eikä muista sitä vaikkoon kertonu ku oli kai niin traumaattinen näky :LOL: :kieh:
Ainakin toisesta katsoi jossain vaiheessa kun päälakea näky.
 
Snoopy
Etupäässä koko synnytyksen ajan. Näin sovittiin ja näin toimittiin. Samalla suunnitelmalla seuraavan kanssa. En itsekään haluaisi nähdä mitä alakerrassa tapahtuu :x
 
Kyllä se siel "takapäässä" oli lopputohinoiden aikana, tai niin se itte ainaki sano :D Mul ei oo siitä sillee muistikuvia, mun huomio oli jostain syystä täysin toisaalla :whistle:

Mut kyllä se tuumas jälkeenpäin että on se aika hurjan näköstä hommaa.. :D
 
Selan puolella melkein koko ajan, paitsi kavi kokeilemassa vauvan paata/hiuksia katilon pyynnosta ja sit makin kokeilin, oi se eka kerta kun tunsi oman vauvansa paan ja ei kun tyontamaan etta saisi koko vauvan syliinsa!
 
Exä pysytteli tiukasti yläpään puolella. Napanuoran kävi leikkaamassa just ja just, siinäkin meinas mokata ku niin hermostutti.

Sisko kurkkas miltä synnytys oikeasti näyttää. Ei kuulemma ole kovinkaan "pretty".
 
hei
ja vahingosta viisastuneena kuopuksen isä visusti yläpäässä. Esikoisen isä oikeasti traumatisoitui kun joutui avustamaan siellä alakerran puolella, vaikka "kova kundi" onkin..
En halunnut toistaa sitä virhettä.
 

Yhteistyössä