G: Ohuen ohut vai tavallinen?

Mä kun olen niitä ihmisiä että mitä ohuenpi, niin sitä parempi (noin niinku leikkeleissä ) . Maistuu 'enemmän'. Mutta minkäs penteleen takia ne pitää rytätä limittäin siihin lootaan niin ettei sieltä saa kuin suikaleita :kieh:
 
Alkuperäinen kirjoittaja tuu-tikki2:
Ohuen ohut täälläkin parempana vaihtoehtona, mutta juustosta tavallinen siivu, ei ohuen ohutta (sitäkin saa nykyään valmiina)
Meiän ukko käyttää niitä valmiita siivuja, helpompaa ku kaivella sitä juust ohöylää..

Mutta entäs se kahvi? Isä tykkää että kahvi maistuu kahvilta vaan siitä kahvikupista. Kun meillä se juodaan kolpakoista ja ihan samalta tuntuu maistuvan. Eli iso vai piäni ja onko kupin värillä väliä?
 
Alkuperäinen kirjoittaja begemot:
Alkuperäinen kirjoittaja tuu-tikki2:
Ohuen ohut täälläkin parempana vaihtoehtona, mutta juustosta tavallinen siivu, ei ohuen ohutta (sitäkin saa nykyään valmiina)
Meiän ukko käyttää niitä valmiita siivuja, helpompaa ku kaivella sitä juust ohöylää..

Mutta entäs se kahvi? Isä tykkää että kahvi maistuu kahvilta vaan siitä kahvikupista. Kun meillä se juodaan kolpakoista ja ihan samalta tuntuu maistuvan. Eli iso vai piäni ja onko kupin värillä väliä?
iso- värillä ei niin paljoa väliä.

 
Alkuperäinen kirjoittaja begemot:
Alkuperäinen kirjoittaja tuu-tikki2:
Ohuen ohut täälläkin parempana vaihtoehtona, mutta juustosta tavallinen siivu, ei ohuen ohutta (sitäkin saa nykyään valmiina)
Meiän ukko käyttää niitä valmiita siivuja, helpompaa ku kaivella sitä juust ohöylää..

Mutta entäs se kahvi? Isä tykkää että kahvi maistuu kahvilta vaan siitä kahvikupista. Kun meillä se juodaan kolpakoista ja ihan samalta tuntuu maistuvan. Eli iso vai piäni ja onko kupin värillä väliä?
Värillä ei väliä kunhan kuppi on mahdollisimman ISO!
 

Yhteistyössä