G : Miten juhlistat vuodenvaihdetta eli mitä tänään suunnitelmissa? Kertokaas tunnelmianne.. :) :)

  • Viestiketjun aloittaja "Oops"
  • Ensimmäinen viesti
welle
[QUOTE="Noo";22787080]Meillä jännätään syntyykö poika tänä vuonna vai ensi vuonna, mennään tulevan mummon luo jännittämään.[/QUOTE]

Ihanaa :)

Meillä on rennot suunnitelmat, mies kävi ostamassa jääkaapin täyteen herkkuja, tähtisädetikkuja on lapsia varten varattu ja tinaa valetaan myös.
Illalla lenkille ja siskon perheen kanssa raketteja pamauttelemaan, itse ei olla niitä ostettu mutta sisko pyysi mukaan.
Loppuilta vietetään miehen kanssa kahdestaan ja vähän ennen klo12 herätetään lapset katsomaan grande finalea ja sen jälkeen sitten itsekin menen nukkumaan :)
 
-
istun yksin iltaan asti. Mies iltavuorossa. Sit ku se tulee kotiin kymmenen jälkeen niin sit syödään herkkuja ja katsotaan ikkunasta raketteja.

tylsää taas sen vuoksi että mulla ei ole ensimmäistäkään kaveria. Ei siis mahdollisuutta mihinkään muuhun.
 
Käytiin porukalla pulkkamäessä ja sitten urakoitiin pihahommissa. Nyt pidetään pieni mehu- ja lepotauko ja illemmalla jatketaan talkoita. Ruoaksi tehdään juustoisia kanatortilloja ja muksulle on pillimehu juhlan kunniaksi. Iltasella varmaan pelaillaan mukulan kanssa muistipeliä ja sitten hänen nukahdettuaan jatketaan miehen kanssa pelailua xboxilla.
 
"Miranda83"
ennen kuutta syödään ja mies lähti juuri hakemaan kaveripariskunnan,kun heillä lapset hoidossa, sovittiin että tulevat tähän meille alottelemaan. itse raskaana,niin olen lasten kanssa kotona. kuuden jälkeen mennään ampuun raketteja ja katsellaan ehkä muidenkin.. sit iltapalaa lapsille ja isommat saa äitin kanssa valvoa niin myöhään kun jaksavat,syödään sipsejä ja karkkia ja kattelaan varmaan joku leffa tai pelataan,ja isi ja ne kaverit lähtevät humputtelemaan johki!
 
Myö häivytään vaunulle het kun ukko pääsee töistä. Sielä saunaa, herkkuja ja muutama raketti, katellaan muiden ampumia. Juniori ei jaksa kauhean myöhään kukkua joten loppuilta jne tulee varmaan vaa öllötettyä herkkujen kera.
 
Alkuperäinen kirjoittaja simppeliä elämää;22786914:
...Syödään jotain pikaista, ajattelin talkkunapuuroa...
Hienoa että joku muukin täällä älyää keittää talakkunapuuroa, sehän on ylivoimaisesti paras puuro.

Meillä on suunnitelmissa käydä hyvässä ravintolassa syömässä (lapset mukana), sitten saunotaan, ammutaan muutama raketti ja valetaan tinat.

Päivällä kävin pojan kanssa rinteessä mutta huipulla oli törkeen kylmä niin tultiin pois. Vaimo meni tyttären kanssa keilaamaan ja pienet pojat touhusi pihalla lumiluolahommia.
 
Viimeksi muokattu:
Ollaan kotona, syödään, mä juon limpparia( tai sitten oikein tempaisen ja otan lasin valkoviiniä tai yhden oluen), katotaan Taken(koko sarja), mies ampuu raketteja joskus seittämän aikoihin ja sitten syödään jotain pikkuherkkuja jne. :p toki katotaan olkkarin ikkunasta keskustan ilotulitus puolenyönaikoihin...
 
siis häh
Me olemme miehen kanss amonen vuoden ajan järkänneet Tönössä suvun pikkulasten uudenvuodenvalvojaiset ja mukavaa on ollut. Nyt oli kuitenkin olo, että ei enää keksi uutta ideaa ja innostusta touhuun, joten päätimme ottaa vuoden tauon.

Tänä vuonna menemme siis kaksin kahdeksi päiväksi ja yöksi Kaustiselle isän erämaakämpälle. Siellä ei ole vettä, sähköä, sisäveskiä eikä muutakaan nykyajan hömpötyksiä, mutta hyvä takka ja tukevat seinät sekä runsaasti kaunista, koskematonta luontoa ympärillä.

Kotona vanhin poika puolisoineen ja yksi tyttäristä järkkää lastenjuhlat tinoineen, taikoineen ja paukkuineen. Pikkuväkeä on paikalla 9 kpl. ( Omat nuorimmaiseni 3 ja 5 v. pojanpoika 5 v, tyttärenpojat 3 v ja 5 kk, tyttärentytär 1v , pojanvaimokkeen tytär 9 kk sekä hänen veljensä 5 ja 7 v)Toivottavasti vaihtelu virkistää kaikkia.
Onkos sun pojalla tyttöystävä jolla vauva 9kk ja isompia lapsiakin?
 
Ystäviä tulossa kylään. Juuri kuulin, että neljä lisää tulossa, joten yritän keksiä lisää tarjottavia. Mukana vielä aavistuksen tarkkaruokaisia teinejä, joten jätin pastasalaatin ainekset sekoittamatta ja lisäksi teen jauhelihapizzaa. Enpä muistakaan, koska olisin sellaista tehnyt. Ihan tulee opiskeluajat mieleen :D :D
 

Yhteistyössä