G: miten ja missä tapasit puolisosi?

  • Viestiketjun aloittaja mie
  • Ensimmäinen viesti
Tavattiin baarissa ja satuttiin samaan aikaan tiskille. Alettiin jutella ja sit loppu ilta hengattiin yhessä. Ennen kotiin lähtöä vaihdettiin numeroita ja sovittiin että mennään kahville seuraavana päivänä. seuraavana päivänä nähtiin ja viihdyttiin yhessä iltamyöhään =) . Siitä se lähti ja nyt asutaan yhessä, ollaan kihloissa ja mää ootan meijän esikoista jonka lasketti aika on 29 maaliskuuta :heart: . Hyvin menee edelleen :heart:
 
Baarissa. Oli kaverin tuttu. Menin juttelee mut se ei vaikuttanu kovin kiinnostuneelta :)
No ennen ko läksin ni pyysin sitä lainaa kännykkää, naputtelin siihen oman numeron, annoin hälle ja sanoin että soittele... Seuraavana päivänä pyyti kahville :heart:
 
vieras
Tampereella asuntoni ulkopuolella, lähdin kaverini kanssa hänen miestään ja kaveriaan kuskiksi, valitsin sen kaverin en ystäväni miestä :)

Lopulta kyllä kukaan ei ollut kuskina vaan taksilla kotiin.
 
hivenenhullu
töissä.. tutustuttiin ja pikkuhiljaa vei jalat alta ja yksiin päädyttiin mutkien kautta :)
(jos olisin ollut sinkku tutustumis hetkellä niin olis ne jalta lähtenyt heti alta :D)
 
Leia
Maikkarin tekstikanavan kautta. Laitoin huvikseni ilmoituksen sinne... Meillä oli kaverin kanssa vähän tylsää ja päätettiin piristää päivää. Nyt tuntuu tyhmältä koko idea, mut ei mitenkään huonosti käynyt =) 9 vuotta ollaan yhdessä oltu.
 
tt
Laurilan Lavalla kesällä 2001. Kesä, jolloin päätettiin parin kaverin kanssa kiertää koko kesä vain lavatansseja. Ekoista tansseista lähtien tanssittiin ja siitä se sitten lähti ja lokakuussa mentiin kihloihin jne jne...
 

Yhteistyössä