Alkuperäinen kirjoittaja ei ikinä makaroonia:
Oon Gourmet-kokki, että kyllä tiedän mikä on helppoa ja mikä ei. Pastaa syödään meillä usein, mutta ei makaroonia. Meidän lapsiperheen kokkauksen juju onki just nopeus/helppous laatua unohtamatta. Tee sä vaan niitä hampurilaisias. Ja majoneesit päälle. Haha.
Jaah. Mä olen koulutukseltani a la carte-kokki, ikinä en oo mistään Gourmet-kokista ammattinimikkeenä kuullut. Porvoossa käyt töissä?
Niin kuin mä sanoin, noi kaikki sun mainitsemat ruoat on TOSI helppoja tehdä, ei siis oikeesti tarvi olla kummoinenkaan kokki onnistuakseen.
Niin kuin mun ope aikanaan sanoi: "Joka jätkä osaa paistaa pippuripihvin, mutta oikean kokin tunnistaa siitä että osaa tehdä maksalaatikon." Tai vaikka suussasulavan hampurilaissämpylätaikinan. Tai herkkuruokaa makaronista.
Miten makaroni sun mielestä poikkeaa muista pastalajeista muuten kuin muodoltaan?
Ja niin muuten laitan majoneesia hamppareihini, omalla reseptillä ihan helkutin hyvää valkosipulimajoneesia, käykö kateeksi kun ei sulta todennäköisesti onnistuisi?