G: Mitä toivot eniten juuri nyt?

  • Viestiketjun aloittaja "aloittaja"
  • Ensimmäinen viesti
"aloittaja"
Itse toivon positiivista raskaustestiä :) Toista lasta yritetty kohta vuosi, vaikka pieni ikäero oli haaveissa :( Ihan älytön tämä vauvakuume! Hyvänä kakkosena tulee lauantain 8 miljoonan lottovoitto :D
 
Varakkuuden tuomaa vapautta. :) Eli rahaa niin paljo, että ollaan irti lainoista, töistä, ja voidaan ostaa kaikkea mitä halutaan ja tarvitaan, matkustaa minne vaan milloin vaan... Niin että raha (tai sen puute) ei rajoita elämää millään tavalla.
 
rudfn
Sitä, että lapset pysyisivät terveinä. Takana puoli vuotta kestänyt sairastelukierre kahdella pienellä lapsella. Ja myös sitä, että rahaa olisi ainakin hieman nykyistä enemmän ja saataisiin oma asunto ostettua tai vaikka rakennettua.
 
"riina"
Että eheytyisin. Että jaksaisin olla ja elää haluamaani elämää. Ulkoiset edellytykset on, mutta pään sisällä on aina ollut hankalaa.

En kuitenkaan usko tuon koskaan toteutuvan.
 
Ego
Että olisin täysin terve ja koko perheeni tietysti myös. Joka viikolle aina riittää jotain sairautta...yhdestä päästään, niin toinen tulossa...nytkin taas silmäongelmia..mul menee koht käpy:mad:
 
"muumuu"
Että lapsi syntyisi terveenä (nyt rv 39).

Tuttavapiirissä on viime vuosien aikana ollut vähän kaikkea kohtukuolemasta downiin ja sydänvikaa saakka. Eilen luin juuri perheestä, jonka 11-vuotias on 2-vuotiaan tasolla, eikä syytäkään hänen vammaisuuteensa edes tiedetä.
 

Yhteistyössä