G: Missä olette olleet tuetuilla lomilla? Saa kehua/haukkua

  • Viestiketjun aloittaja galluppialma
  • Ensimmäinen viesti
lapsia ja aikuisia:
Tuetulle lomalle ekaa kertaa hakemassa ja kiinnostaa toisten kokemukset.
oltiin kalajoella, en muista hotellia/paikkaa, mutta eipä niitä siellä montaa ole. Meillä oli oma mökki käytössä. Paikka oli tosi kiva, itse hotelli vähän kuppanen, eikä osallistuttu aktiviteetteihin, vaan meillä oli "omaa kivaa" mutta oli tosiaan kuuma kesä ja viikko niin viihdyttiin loistavasti.
 
"vieras"
Vuosia sitten ollaan oltu Polvijärvellä Huhmarissa. Lapsilla oli kivaa, esikoinen oppi uimaan siellä. Ruoka oli tosi hyvää.

Sitten ollaan oltu kahdesti JHL:n tuetulla lomalla Livohkassa Pudasjärvellä. Hauskaa oli sielläkin.
 
ystäväni
oli vuosi sitten kylpylässä, olikohan naantali..en muista missä, mutta olivat tykänneet tosi paljon, hänellä 5v poika ja ohjelmaa oli lapsille järkätty ja kylpylää/kuntosalia oli saanut käyttää miten lystäsi+ ruoat oli hyvät. Omaa kokemusta ei ole..
 
HippuTAR
Summassaares oltiin muutama vuosi sitten, enpä voi suositella. Pienet perhehuoneet, ei ilmastointia, onneton kylpylä, kalaruoat oli surkeita.

3v. sitten oltiin Siilinjärvellä Kunnonpaikas ja se oli todella hyvä paikka. Ihanalla paikalla, hyvät siistit huoneet, hyvä kylpylä kaikenikäisille, hyvät ruuat, ystävällinen henkilökunta ym.

Härmän kylpylässäkin ollaan oltu ja se oli noiden kahden väliltä joskin sielä on nyt uusittu kylpylä joten siitä puolesta en osaa sanoa mitään. Ravintola saa extrapojot erittäin hyvin hoidetuista allergisen ruokailuista. Siivouksen tasossa taas ois parantamisen varaa. Niin ja pihan leikkialue oli tosi hyvä.
 
"vieras"
Me oltiin viime kesänä Varkauden Kuntorannassa. Ei tykätty hirveesti... Meille 6vrk oli liian pitkä aika. Hotellilla oli tylsää, kulkuyhteydet kaupunkiin olivat onnettomat. Sattui olemaan oikein kuuma kausi, eikä huoneessa ollut jääkaappia saati tuulettimia. Ainut mikä oli kivaa oli kylpylän vapaa käyttöoikeus ja vesijumpat - niin ja henkilökunta oli mukavaa!

Rauhalahdesta voin kertoa kuopiolaisena, että kulkuyhteydet ovat hyvät. Linja-autoja kulkee keskustaan ainakin 3x/tunti. Kylpylä ei ole kovin iso, mutta on siisti. Ruoka on hyvää ja laadukasta. Ravintolassa käy kotimaisia artisteja ja Rauhalahden tanssit ovat jonkinlainen käsite täälläpäin. Alueella on ainakin uimaranta, leirintäalue, Jätkänkämppä, savusauna ja lähellä on myös tennishalli. Taitaa hevostallikin löytyä, muistelen.
 
kalajoen lomaan ei kuulu lippuja kuin pieneen hikiseen uimahalliin,yksi allas aikuisille ja pienempi lapsille ja sai käydä kerran viikon aikana, ei lippuja juku juku maahan ja tuolla huomasi kyllä olevansa tuetulla lomalla, ihmiset tympeitä ja ruuat ...

nurmeksen bomban kylpylä aivan mahtava paikka, hyvät ruuat ja ihanat ihmiset ja kunnon kylpylä, jossa sai olla niin kauan kuin halusi ja mökki oli mahtava karjalaiskylä ja lapsilla tekemistä keksitty..
 
vierailija
Onko muilla kokemuksia Summassaaresta? Onko se tosiaan surkea, kuten joku aiempi sanoi?
Ei ole surkea. Hyvä on. Talvella en (lapsiperheenä) menisi kumminskaan. Kylpylä on eri rakennuksessa kuin hotelli, joten kovaa vaatesouvia tiedossa. Muuten talvellakin paikka on Ok. Kesällä hieno paikka. Ympärillä harjumaista kuivaa kangasta. Aamiainen ulkona, äärellä honkien. Aamuauringossa, joka paistaa niiden lomitse... Suosittelen.
 

Yhteistyössä