G: Minkä tyyppisiä vauvanvaatteita tykkäät/tykkäsit käyttää vauvallasi?

  • Viestiketjun aloittaja kmkm
  • Ensimmäinen viesti
kmkm
En tarkoita vaatteen merkkiä enkä sitä onko uutta vai käytettyä, mutta minkä tyylisiä tykkäätte/ootte tykänny käyttää?Potkareita, gollegeasuja, farkkuja ja neuleita jne?Mitkä on ollu mieluisimpia?
Itse käytän enimmäkseen bodeja ja potkuhousuja/kokopotkupukuja tai lappuhaalarihousuja. Gollegeasut ja vastaavat (paita ja housut) on musta epäkäytännöllisiä kun paita on aina korvissa kun vauvaa nostelee. Samoin ei hirveästi tuu käytettyä farkkuja, neuleita tai muita "isojen vaatteita". Tykkään noista "perinteisistä" vauvanvaatteista.
 
"aku"
vähimmälle käytölle on jääneet ihan pienenä mekot ja paidat.Eli just bodyja,potkareita,puolipotkareita,collegeja yms. tuli käytettyä.Farkut pienellä on mun mielestä suht epäkäytännölliset ellei sit oo kuminauhavyötärö,resorit lahkeissa ja pehmee materiaali :)
Toki noita mielestäni epäkäytännöllisiä vaatteita sit muuutamissa juhlissa tuli pidettyä.
 
sdfsdf
Oikeastaan aina päällä(alla) on body, sen kanssa sit velour tai collegehousut. Tai sit jotain pehmeää kangasta olevia "henkselihousuja", eli potkareita tai lappuhaalareita.

perus ÄP potkareita, en kyl käyttänyt ku ihan pienen pienellä vauvalla.. isommille ne ei musta jotenkin "sovi"
 
äiti 2,5 kk
mä käytän bodeja (mieluisimpia on kietastavat tai neppareilla edestä aukeevat) ja sit lappuhaalari-tyyppiset housut jotka saa neppareilla auki haaroista... ne on mun lemppareita... vaan kun ostin kirppikseltä käytettynä vaatteet ennen kun vauva synty niin en paremmasta tiennyt niin paljon sellasiakin vaatteita joita ei välittäs niin käyttää... enkä kyl oo ottanu mitään paineita vaan käytän aina lemppareita jos on puhtaana ja sit niitä vähemmän käteviä jos on pakko... meidän neiti ei bodyn lisäks oo viä sisätiloissa pitkähihasia tarvinnut... saas nähdä kuin nyt kun lämpötila ulkona laskee ja sisälläkin sen huomaa..
 
Meillä oli aina body ja sukkahousut tai potkarit. Yleensä sukkahousujen kanssa hame tai mekko. Hameita ja mekkoja käytettiin tytöillä vauvana käytännössä katsoen aina ja käytetään edelleen. Nyt ei neidit oikein enää suostu edes housuja pukemaan. :D Collegepuvut (housut&paita) oli kyllä ihan sieviä mutta en tykännyt kun paita nousi ja maha näkyi.
 
"Milla"
Bodyja ja velour- sekä collegehousuja, vastasyntyneellä myös puolipotkareita. Farkut olivat käytössä esim. kyläillessä jos ne olivat pehmeitä ja vyötäröllä oli kuminauha tai resori. Potkuhousuja ei tullut käytettyä juuri ollenkaan.
 
"mamm"
body tai paita (ja alla body) ja colleget melko usein. en koskaan ole pitänyt potkupukuja, tai -housuja. en edes sukkahousuja vaan kalsareita. farkut jos halutaan "hienostella".
 
Body+housut/potkarit/lappuhaalarit.
Eniten tykkään tavallisista potkareista, kun ei tarvii sukkia, jotka eivät ikinä pysy jalassa. Äp:n potkarit onkin ahkerassa käytössä. Puolipotkarit taas jääneet käyttämättä kun eivät pysy jalassa.
 
täällä samaa
Ihan pienellä body ja puolipotkarit melkein aina, joskus pitkähihainen paita ja housut ja sukat.

Vähän isommalla body, housut (velour, college) ja sukat. Riippuen lämpötilasta niin sitten pitkähihainen paita, vaikka neulepaita päällä. Ei minusta ole mitenkään epäkäytännöllistä.

Vuoden ikäisellä on jääneet bodyt sitten pois.
 
Suzyanne
Tykkäsin eniten bodysta puolipotkareiden tai velour-tai gollegehousujen kanssa. Farkkujakin vauvalla käytin, mutta sellaisia pehmeää, ohutta kangasta olevia, joissa on resorit lahkeensuissa ja vyötäröllä. Käytin myös aina vauvalla kenkiä, ihan esteettisyyden vuoksi.

Oli kesä kun vauva oli ihan pieni, ja löysin sellaiset ihanat, valkoiset, nahkaiset, tennarin näköiset töppöset, joissa oli tarrakiinnitys. Ulkona oli usein päällä huppari.
 
"vieras"
Tykkään käyttää eniten ja lähes pelkästään potkupukuja ja muita kokopukuja. Ne on niin helppoja ja nopeita pukea. Vaipan vaihto on kätevää, kun puku aukeaa alhaalta. En siis juurikaan käytä mitään 2 osaisia, jotka on meillä jääny käyttämättä melkein kokonaan.
Olenko outo?
 

Yhteistyössä