G: miksi olet tähän aikaan hereillä?

Tuleva äiti
Valvon nyt ja nukun miten sattuu, kun on vielä muutama viikko laskettuun aikaan...sittenpä se vauva "määrääkin" rytmit. Pitää nyt tehdä ihan mitä haluaa, ennen kuin esikoinen on talossa :)
 
Usein tulee valvottua tuonne 02 tai 03:een. Kuopus menee usein myöhään nukkumaan ja kun sitä kuitenkin tarvitsee sitä omaakin aikaa, ettei ihan pimahda, niin valitettavasti sitä ei löydy kuin vasta puolenyön jälkeen.
Usein luen jotain, kun tää palsta on niin hiljainen.. :whistle:
 
pata akka tääl tuli vajaa 10cm lunta :) miehel olis vihdoin ollu talviloma mutta se siirty hamaan tulevaisuuteen kiitos tuon lumen tulon :( muutenkin vähän pelottaa et milloinkohan tuo palaa loppuun kun vuorokauden aikana nukkuu n.4h ja sit auraamaan hiekottaa tai yms.. työnarkomaani :(
 
Zoe-F
Mulla on kyllä menny totaalisen sekasin että mikä päivä ja mikä aika vuorokaudesta, kun toi ukko on koko ajan töissä.
Eilen meni aamulla töihin 5:50
Pääsi sieltä noin 14:00
Söi ja nukkui
Lähti hakemaan autoon yhtä osaa noin 17:00
Palasi sieltä noin 20:00
Lähti auraamaan 21:00
Lopetti auraamisen noin 5:30
Meni töihin 6:00
Lähti töistä noin 14:00
Nukkuin muutaman tunnin ja lähti noin 18:00
On nyt auraamassa, ei tiedä onko koko yötä, vai käykö kotona kääntymässä, ennenkuin menee töihin...
Kuulemma joutuu varmaankin olemaan koko yön.
 
Tipu Topakka
Huomenna tulee lasten kaverit meille tekemään pipareita ja piparkakku talot. Tein taikinan valmiiksi ja sitten tein talon osat valmiiksi huomista varten (pääseevät suoraan koristelemaan). ja kello ei täällä ole vielä ihan niin paljon kuin Suomessa ;)
 
kaikista viisainta olisi jo nyt mennä nukkuun vaikka täällä kello on vasta kohta kymmenen illalla mutta pakko kattoo bewerly hills 90210 sarja- se uusi versio- iha hömppä mutta iltaviihdettä parhaimmillaa ;) ja oottelen ku mies tulee toivon mukaa iha just kotiin....
 

Yhteistyössä