G: lämpöset voileivät?

Mä teen aina simppelit mikrovoileivät: leivän päälle oivariinia, ja sitten juustoa pari siivua ja tämän jälkeen mikroon 5 minuutiksi, tarvittaessa pidemmäksi aikaa. Silloin ovat hyviä kun se juusto on melkein "palanut" leipään kiinni eli se on sellaista kovaa. Hyvää on :)
 
miiu86
jauhenlihaa jonka seassa tommaattimurskaa ja sit päälle ananakset ja sienet ja juusto...sit paistaa oikeen rapeeksi ja tarjooo bearnaise kastikkeen kanssa...aivan sairaan hyvää!
 
vieras
Tää on tosi hyvää, tein usein vielä kun söin lihaa. Eli kinkkua pieniks paloiks, ananasmurska, purkki tomaattipyrettä, pizzamaustetta ja pari ruokalusikallista maustamatonta sulatejuustoa sekaisin. Levitetään esim. patonkipalojen päälle. Päälle runsaasti juustoraastetta. Kinkun voin vaihtaa esim. tonnikalaksi, mistä nyt vaan tykkää enemmän tai mitä löytyy.
 

Yhteistyössä