G: Kuinka pian raskaaksi ovulaatiotesteillä?

Tilasin mammaksilta ovulaatiotestejä ja haluankin vähän kysellä teidän muiden kokemuksia.

Kuinka kauan yritystä ennen ovistestien käytön aloittamista?
Kuinka pian raskauduitte testien käyttöönoton jälkeen?
Miten ajoititte seksin positiivisen ovistestin jälkeen?
Miten puolisonne suhtautui testeihin vai kerroitteko niistä?

Kiitos vastauksista =)
 
yritystä oli jonkun aikaa, keskenmenon jälkeen sitten otettin käyttöön

heti raskaaksi (en kylläkään testien avulla:kieh: ) näytti positiivisen tuloksen, mutta ovulation tunnistin(oikein) vasta viikon päästä. Liekkö stressi siirtänyt, en tiedä.

Miehen mielestä rahan haaskausta, ja positiivisen tuloksen kuultuaan EN saanut samana iltana seksiä :D miestä ei "huvittanut". Eli ei kyllä tykännyt.
 
Meillä taas keskenmeno puolivuotta ennen, sit rupesin tekeen testejä ja kävin gynellä ja piti olla niin loistava ovis kun vaan voi olla. Testit poksu monta päivää ja pupuilua riitti... Ei tärpänny. Sit kun ns. unohti ja lähti reisuun niin johan paukahti heti.. :heart: =) Tiedä sit...
 
Meillä oli Tjot-meininkiä useampi kuukausi ilman tärppiä. Sitten aloimme yrittää ovistestien avulla. Ensimmäisessä kierrossa ei tärpännyt, toisessa tärppäs mutta meni kesken! Km jälkeisessä kierrossa käytin myös ovistestejä josta tärppäs heti uudestaan ja nyt rv 21+6 :heart:
Hempeily ajoitettiin yleensä plussa sekä seuraavalle päivälle...tässä viimeisimmässä olimme 3na pvänä peräkkäin alkaen pvää ennen ovisplussaa!
Mä käytin testejä just sen takia että meillä ei välttämättä muuten ole kovin aktiivinen seksielämä ja testien avulla sit panostettiin oikeisiin päiviin täysillä...eipä siis miestäkään haitannut!
 
Kiitos vastauksista! Muita vielä...?

Jennyli meilläkin monesti käy niin, että töiden takia ei jaksa/ehdi, jolloin touhuilu jää viikonloppuun ja ovis ,kun ei päiviä katsele niin ajattelin kokeilla. Minä vaan tiedän, että mieheni halun saa kyllä tukahdutettua moisilla tikuilla, joten tikuttelen ja yritän sitten kellistää =)

Kuinka monta tikkua muuten olette joutuneet tuhlaamaan ennen kuin positiivista näyttänyt? Itse alan tikuttelemaan vatsa tuossa sunnuntaina, mutta kiertoni on aika epätarkka, joten useampi niitä voi mennä...
 
Meillä oli aktiivista yritystä vuoden verran. Tikuttelin koko tuon ajan pelkästään jo siitä syystä että olimme hoidoissa kunnallisella puolella.

Periaatteena oli se, että tikutus aloitettiin n. kp10-11, seurantaultra polilla kp13 ja ovulaatio ajoittui itselläni kp15 tai kp16. Meille ehdittiin tehdä yksi inseminaatio, jolloin inssi tehdään ovisplussasta seuraavana päivänä. Valitettavasti inssi ei meille plussaa tuonut, mutta sitä seuraava kierto sen sijaan toi :) Minulla on ollut koko ajan Clomifenit tukena asiaa auttamassa.

Pupuilut ajoitettiin ovisplussaa edeltävälle päivälle, sekä plussapäivän yömyöhäiseen ja näin saatiin tärppi aikaiseksi. Hedelmöittymisen kannalta parempi vaihtoehto olisi se, että siittiöt olisivat jo etukäteen asemissa ovulaatiohetkellä ;)
 
sen verran noista ovis-testeistä että jos tilasit mammaksi-sivuston halvimpia testejä,niin ne eivät kaikille näytä vahvoja plussia,itsekin olen saanut vain haamuplussia niillä,joten tarkaa oviksen pvm en sitten tiedä.joten älä huoli jos et saa noilla tikuilla ovista pongattua,kokeile sitten toisen merkkisiä vain!niin ja onnea yritykseen! :flower:
 
Kuinka kauan yritystä ennen ovistestien käytön aloittamista?
-Oikeestaan aika heti otin testit käyttöö ku alotettii yrittää vaavia, koska en tunnistanut ovista mistään ( en kivuista tai limoista tai mistään muustakaan, tosin useemman kierron jälkee osasin jo tunnistaa oviksen ilman testejä=) )

Kuinka pian raskauduitte testien käyttöönoton jälkeen?
- Vasta yk9 tärppäs, joka kierrol oli o-testit käytössä..asuttin alussa eri paikkakunnil, joten ovis aikaa ei haluttu missata vaan varmitin sen tikuttamalla. Tärppi tosin kävi sit ku asuttii jo saman katon alla ja oltii heitetty jo toiveet ( keskityttii uuden koiran hankintaan jne. )

Miten ajoititte seksin positiivisen ovistestin jälkeen?
- Sillo ku tuli plussa testiin ni samoin tie vaan makkarin puolelle;)..joskus välimatkan takii ei ollu mahollista, vaan sillon yleensä jo päivää ennen plussaa pupuiltiin..mutta pääsääntösesti plussa ku tuli ni sinä päivänä ja seuraavana oli seksiä.

Miten puolisonne suhtautui testeihin vai kerroitteko niistä?
- Kerroin testeistä, ja iha ok oli niistä.. =)

Tyty ja Kitku 36+5
 
puoliso suhtautui hyvin.yritystä viime marrask asti, ovistestit käyttöön maalisk, ja huhtik lopus oli vimpat menkat...kannattaa testata monta pvää, tai vaik koko kuukausi...itse luulin ovikseni olevan aivan eri päivänä, kun testi näytti..
 
Otin heti alusta ovistestit käyttöön. Käytin Clearbluen digitestejä.

Toisesta kierrosta nappasi. Ekassa kierrossa emme voineet käyttää ovisplussaa hyödyksi, mutta toisessa onnistuimme ajoituksessa. Eli aamusta aina testasin ja saman päivän iltana sitten hommiin.

Puoliso olisi voinut aloittaa ilmankin, mutta ei lainkaan laittanut pahitteeksi. Kerroin hänelle, että plussa tuli ja sitten sovittiin illaksi 'treffit'. :)
 

Yhteistyössä