G: Kuinka kauan seurustelitte miehenne kanssa ennen kihloja? :)

  • Viestiketjun aloittaja Gee
  • Ensimmäinen viesti
v
vuosi seurusteltiin tai asuttiin yhdessä, vuosi kihloissa ja ilmotin miehelle että pappi tulee joko puutarhaan tai olohuoneeseen tasan vuoden päästä kihlauksesta vihkimään meidät, ole puku päällä jommassa kummassa ja meidät vihitään. Olihan tuo ja 13 vuotta nyt aviossa ja 9 vuotias poika:).
 
Nelisen kuukautta oli seurusteltu kun mentiin kihloihin. Reilu 2v seurustelun alkamisesta syntyi sitten esikoinen ja reilu vuosi siitä eteenpäin kuopus jonka ristiäisissä mentiin sitten naimisiin. Nyt yhteiseloa on takana 7v.

Ei ole kaduttanut tai tuntunut sen enempää hätäilyltä. Meille kihloihin meno tarkoitti tavallaan lupausta avioliitosta. Siis molemmilla oli ajatuksena että sen elämänkumppanin kanssa mennään naimisiin, mutta mitään isompaa kiirettä siihen ei ollut. Jotenkin se vaan tuntui alusta asti oikealta. Alkuun mietittiin että oltaisiin menty naimisiin seuraavana kesänä, vuoden päätä kihlauksesta mutta siinä tuli kaikkea muuta väliin ja sitten olinkin jo raskaana, joten päätettiin siirtää häitä lapsen syntymän jälkeiseen aikaan. Sitten taas ei mikään häiden suunnittelu kiinnostanutkaan ja kohta olin uudelleen raskaana. Kuopuksen synnyttyä huomattiin ettei kummallakaan ollut oikeastaan mitään halua viettää kunnon häitä, mutta naimisiin halusimme silti, joten vihkiminen suoritettiin sitten kaikille yllätyksenä noiden ristiäisten yhteydessä.
 

Yhteistyössä