Ferrari turavistuin,kokemuksia?

Meillä on molemmilla muksuilla Ferrarit. En mä nyt turvallisuudesta osaa sanoa, kun ei ole tositilanteisiin vielä jouduttu, mutta hyvin vastaavan oloinen se istuin musta on kuin muutkin markkinoilla olevat. Hobby Hallista tilasin. Pienemmällä on semmoinen selkä menosuuntaan-istuin jossa viisipisteturvavyöt ja niskatuki ja isommalla on naama menosuuntaan-turvavyöistuin missä on ne turvavyön ohjaimet ym.

Sitä vaan jäin miettimään, että mihin tarvii naama menosuuntaan-istuinta alle 1-vuotiaana? Eikös suositus ole jotain että 3-vuotiaaksi pitäisi kulkea selkä menosuuntaan.
 
Meillä mies myös haluu tuon ferrarin. Haluaisi ihan oikeankin nelipyöräisen :LOL: .

Suositus Suomessa on, että alkuun selkä menosuuntaan, en muista tuota ikävuotta, mutta taitaa olla se 3v. Keskieuroopassa taas kaikki lapset taitavat istua kasvot menosuuntaan. Itse en kuitenkaan kovin pientä laittaisi, koska vauvan niska ei kestä. Ratkaisimme asian kompromissinä niin, että saimme tuttavilta Britaxin käytetyn turvaistuimen selkämenosuuntaan, ja saa sitten olla siinä niin kauan kun viihtyy siinä. Ehkä siellä jossain 2-3v haluaa kasvot menosuuntaan ja sitten saa istua ferrarissa. Niitä oli eri ikäisille noita istuimia montaa kokoa.
 

Yhteistyössä