Fer-In-Sol saako ilman reseptiä?

Täytyy se sit uskoa. Meillä neuvolatäti ihmetteli et tarviiko siihen muka reseptin, kun kyselin että oisko mahollisuus saada uus neuvola lääkärin kautta. Minä onnetton kun väsyneenä päätin sitten kaataa tytön raudat...onneks pullosta muutamalle päivälle vielä riittää, mutta täytyy ruveta sit metsästelemään lääkäriä joka reseptin kirjottas =)
 
Alkuperäinen kirjoittaja Äippä x3:
Ovat (keskosten) rautatippoja. Tuntuu vaan niin hassulta että rautaankin tarvii reseptin...
Siis mä vein mein reseptin silloin apteekkiin ja apteekkari sanoi, että ei näihin reseptiä tarvi, kun näät on ihan käsikaupassa ja etenkin odottavat äidit niitä ostaa. En sit enää edes tarjonnut sitä reseptiä siel, kun oli niin halpa, ettei siit kelakorvaustakaan saanut.

Missäs nyt kaikki apteekin ihmiset on? Vastaamaan :wave:
 
Kysyin asiaa myös vauva lehden sivuilla ja sain yhden vastauksen joka kuului näin:

"Ei saa ainakaan jyväskylässä
Meille tuli taannoin kauhea rumba, kun piti saada sitä lisää kun oltiin lähdössä reissuun, mutta reseptissä ei ollutkaan kirjoitettuna kuin yksi erä. Farmaseutti koitti soittaa sairaalaan, mut se lääkäri oli jo lähtenyt. Lopulta jouduttiin lähtemään terveyskeskukseen anelemaan että joku uusis sen reseptin. Ja yksi lääkärihän sen sitten uusi.."

Aika ristiriitasta.. kun ei edes neuvolassa tunnuta tietävän :eek:

Mäkin mietin tota just, et ei siitä vissii mitää kelakorvauksia tullu kun hintakin on aika alhanen. Mutta juu, taidan helpoimmalla päästä kun soitan sinne neuvolaan ja pyydän lääkäriä kirjottamaan uuden.
 

Yhteistyössä