Fazer Pure Ruby -suklaa

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Fazer tuo myyntiin rajoitetun erän maailman harvinaisinta suklaata - vaaleanpunaisesta suklaasta tuli maailmalla hitti
Tänään klo 13:49
Vaaleanpunainen rubiinisuklaa on herättänyt suklaanystävien kiinnostuksen niin maailmalla kuin Suomessakin.
Fazer tuo marraskuussa 2018 myyntiin rajoitetun erän Fazer Pure Ruby -suklaata. Rubiinisuklaa on vuonna 2017 lanseerattu uusi suklaalaatu, joka syksyn aikana on saapunut myös Suomen suklaamarkkinoille.

Ruby-suklaassa yhdistyvät tumman suklaan, maitosuklaan ja valkoisen suklaan ominaisuudet, mutta se on täysin oma suklaalajinsa. Suklaan kehitystyö kesti yli kymmenen vuotta ja se on patentoitu keksintö.

– Ruby-suklaan erityispiirteet ovat peräisin erityisistä ruby-kaakaopavuista. Niistä tehty suklaa on luontaisesti vaaleanpunaista ja maistuu marjaisalta, mutta sitä ei ole värjätty eikä siihen ole lisätty makuaineita, kertoo Fazer Makeisten tuotekehitysjohtaja Tiina Karppinen.

Rubiinisuklaa tehdään Norsunluurannikolla, Brasiliassa ja Ecuadorissa kasvaneista, vastuullisesti tuotetuista kaakaopavuista.

Fazer Pure Ruby -suklaalevyt valmistetaan Fazerin Vantaan suklaatehtaalla ja niitä on saatavilla marraskuusta lähtien Fazer Experience -vierailukeskuksesta, Fazer Café -kahviloista ja Fazer Candy Store -verkkokaupasta. Suklaalevyjä on valmistettu 15 500 kappaleen rajoitettu erä ja jokainen levy on numeroitu.
https://www.iltalehti.fi/ruoka-artikkelit/cfd37ea4-7f9d-43c5-9f77-beee857ae295_rh.shtml
 

Yhteistyössä