Espoon kesävauvojen 2010 tapaaminen

Hei!

Suunnittelemme 2010 kesävauvojen ja mammojen tapaamista Espoossa. Kaikki innostuneet mukaan...

NAJ ja MIUMIU treffataan me ainakin, mutta voisi olla useampikin kiinnostunut. Varmaan on Espoon suunnilla paljon viime kesänä vauvan saaneita, jotka haluaisi kokoontua. (Heinäkuussa oli ainakin Jorvissa ruuhkaa:LOL:)

Millaista aikataulua olitte ajatelleet?
Olisiko tapaaminen vaikka Helmikuun puolessa välissä ok? (Ehtisi mukaan lisää kiinnostuneita)
Mitenkäs paikka. Olisiko se vaikka Sello vai jonkun kotona? Me päästään Espoon alueella suht kätevästi liikkumaan, joten kaikki käy...
 
Viimeksi muokattu:
NAJ
Joo me osallistutaan tapaamiseen tytön kanssa :) Mietin että olisko jonkun kotona kivointa tavata?? Kun en tiedä jaksaako nämä meidän kullanmurut viihtyä kauppakeskuksissa pitkään? Päikkäritkin olisi helpompi järjestää. Meille ainakin voi tulla. Loin sähköpostiosoitteen tätä varten, najneiti@gmail.com, sinne viestiä, niin saatte osoitteen (laita sähköpostiin, myös nikki millä kirjoittelet täällä) Helmikuun puoliväli sopii hyvin, tehdäänkö niin että sovitaan tässä ketjussa aika ym, niin halukkaat tulijat pääsevät mukaan.

Miikuilainen :wave:

NAJ+Neiti
 
NAJ
Hei päiväksi ehdottaisin joko ke 2.2 tai ke 9.2? Mielellään aamupäivää (esim. klo 10-11?), meillä kun on kaksi isompaa, niin iltapäivät klo 15 jälkeen menee heitä kuskatessa.

NAJ+Myy 7kk
 
Naj :wave:

Meille sopisi ke 2.2 klo11 :) Meillä on sillon aamusta äiti-lapsijumppa, mutta jos moni haluaa jo treffata klo 10, niin voidaan se skipata siltä viikolta tai sitten me vaan tullaan vähän myöhemmin paikalle =)

Miikulainen, Tirppa 8kk ja Tirlittantoukka 10+1/11+2 :heart:
 
Meille sopii kumpikin päivä, mutta aika on aika aikainen. Poika nukkuu öitä huonosti, joten yleensä jatkaa unia aamupäivisin.
Tämä tosin saattaa muuttua lähipäivinä, jos lääkäri määrää uuden lääkkeen. Emmeköhän mekin pääse paikalle tuohon aikaan:)
Laittelen meiliä!
 
NAJ
Nostelen tätä!

MiuMiu: Voihan sitä tulla vähän myöhemmin paikalle, meille ei valitettavasti sovi iltapäivät, kun keskimmäinen (kohta 6v) pitää hakea päiväkodista, jossa on 5h/pvä

Jos tuo 10-11 tuntuu monille liian aikaiselta, voin koittaa järjestää niin että vien meidän keskimmäisen vaan myöhemmin hoitoon, näin voin hakea hänet myöhemmin.

NAJ+Nieti
 
NAJ
Nostan tätä pinoa, jos saataisiin lisää osallistujia, tällä hetkellä päivä olisi 2.2 klo 10-11 alkaen, jos ei ihan tohon aikaan pääse, voi tulla vähän myöhemminkin. Ilmoittautukaa najneiti@gmail.com, laittakaa viestiin niccinne, jolla täällä kirjoittelette

NAJ+Myy 7kk
 

Yhteistyössä