Eroon liikakiloista cd/kasetti

  • Viestiketjun aloittaja Haave
  • Ensimmäinen viesti
Haave
Osoitteessa http://www.hypnotisoija.com löytyy tuo otsikossa mainittu eroon liikakiloista cd/kasetti hintaan 25 e. Kesto 30 min. Äänitteen on tehnyt hypnotisoija Pekka Pakarinen.

Myös osoitteessa http://www.hypnoosi.fi on myös aiheeseen liittyvää matskua.

 
tilasin
laihutuslevyn tuolta ekalta.. eipä oo vieläkä näkynyt levyä. kuinkahan kauan menee ennenku se saapuu, vai tuleeko koskaan :(
no onneksi ei tarvi maksaa etukäteen mitään :)
 
siru66
lähetin viestin... vasta tänään levy lähdössä. vähän huono palvelu!! kun pari viikkoa myöhemmin levy lähetetään ja vasta kyselyn jälkeen. vaikuttikohan se että en laittanut tilaukseen puhelinnumeroani??
 
\
Alkuperäinen kirjoittaja 19.07.2004 klo 17:04 siru66 kirjoitti:
lähetin viestin... vasta tänään levy lähdössä. vähän huono palvelu!! kun pari viikkoa myöhemmin levy lähetetään ja vasta kyselyn jälkeen. vaikuttikohan se että en laittanut tilaukseen puhelinnumeroani??
no niin tilasimpa minäkin sen :) voidaan sitten vertailla ja katsoa toimiiko yleensäkään!!en laittanu puhelin numeroa koska en tiennyt että se on pakollinen että saas nyt nähä tuleeko :) ilmottelen jos tulee!!mihin sinä sen viestin lähetit jos sattuu että minullekkaan ei tule sitä!?toivottavasti toimii :) :) :) no saahan siinä aina puolen tunnin hiljasen hetken ku kuuntelee sitä :) :) :) :)
 
Kyllä noi hypno-jutut ainakin jollain lailla toimii koska itse kävin istunnossa pari kuukautta sitten enkä sen jälkeen ole syönyt karkkia tappotahtiin. Normaalisti kylläkin eli yksi nami silloin tällöin. Se törkeä sokerinhimo meni pois.
 
siru66
\
Alkuperäinen kirjoittaja 31.07.2004 klo 12:56 tuhkimo kirjoitti:
\
Alkuperäinen kirjoittaja 25.07.2004 klo 12:38 siru66 kirjoitti:
taitaa hypnomiehellä mennä niin hyvin että yksi tilaus sinne tai tänne ei meinaa mitään: ei oo vieläkä levy tullu. tulee tieten ku oon reissussa
joo eipä oo mullekkaan kuulunu sitä :(
laita sille viestiä, sillä oli menny tilauksia sekasten! mulle tulee huomenna paketti :) joku oli laihtunu 30kiloa näiden nauhojen avulla.. mie ainakin ootan innoissani levyä ja sen vaikutuksia :D
sain kutsun hypnonäytökseen kemijärvelle koko perheen kanssa,
ja jos täällä pohjoisessa olisi kiinnostusta ryhmähypnoosiin niin se tulisi pitään sitäkin. hinta 50e ja kolmena pv:nä hypnoosi-istunto.
se mies on toiminu täällä pohjoisessa kanttorina :)
 

Yhteistyössä