Minulla ei kauheasti ole kokemusta eri maiden keittiöistä, mutta pidän kovasti välimerellisestä ruoasta. Tykkään siitä, että ruoka maistuu raaka-aineilleen. Ranskalaisessa ruoassa tykkään siitä, että se muka on tuntunut vaikealta ja "hienolta", mutta moni juttu onnistuu ihan hyvin, kun vähän opettelee. Japanilaisesta keittiöstä olen vasta vähän pääsemässä jyvälle, eikä se varmaan etene ennen kuin pääsen sen lähteille.
Minä pidän niinkin epäseksikkäästä kuin brittikeittiöstä, moni sanoo ettei sitä edes ole, mutta minusta on. Siinä on paljon samaa kuin meikäläisessä keittiössä. Intialaista ja kiinalaista ruokaa en osaa ollenkaan laittaa, mutta tahtoisin mielelläni oppia.
Vastasinkohan ollenkaan siihen, mitä ap kysyi?
Ja pidän suomalaisesta ruoasta paljon ja arvostan sitä kovasti myös.