Epäsäännöllinen sikiön hikka?

Vaavi hikkailee aika usein, mutta joskus hikka tuntuu epäsäännölliseltä, tai siis hikkauksien välissä on yhtäkkiä pidempi tauko ja sitten taas jatkuu tasaisena ja kohta taas saattaa olla pidempi tauko, ihan kuin välistä jäisi yksi hikkaus pois.

Onko muilla tällaista?
 
Viimeksi muokattu:
Ei syytä huoleen ole.
Mulla ollut kaikken vauvojen kanssa just tuollaista hikkaa, eli välillä ollut hetken ns. taukoja hikassa aivan kuin juuri yksi jäisi välistä pois :heart: ja joskus saattaa olla niin, että hikka on tosi nopeaa ja siitten hidastuu ja taas nopenee.

RV 31+2
 
Pakko tänne kommentoida omasta panikoinnista kun tunsin masuasukin hikan ensi kerran :D
Tiesin kyllä että ne hikkasut alkaa tuntumaan jossain vaiheessa, mutta en odottanut että se on niin jotenkin nopee temposta tasasta nikottelua, olin aivan varma että vauvalla on nyt mahassa joku KOHTAUS :LOL:
Soittelin siinä miehelle, äidille ja äitipuolelle joka on juuri itsekin lapsen saanut, että nyt on kamala hätä kun vauva saanut mahassa jonkun sätkykohtauksen ja se ei varmasti ole terve ja siinä on nyt jotain vikaa...
ja jokanen kyllä koitti rauhotella että se on ihan normaalia (no mies lähinnä arvuutteli että eiköhän tuo oo nyt sitä hikkaa).
Vasta kolmantena päivänä panikoinnin alkamisesta kun tuntu samanlaista nopeetemposta "säpsyntää" uskoin että se todella on sitä hikkaa ja rauhotuin :whistle:

Tää olikin luojan kiitos ainoo raskaushepulointi mitä on eteentullut,
huvittavinta oli kun vielä miehen kanssa intin ja intin ettei hikka VOI MILLÄÄN tuntua TUOLLASELTA :ashamed:
 

Yhteistyössä