"Entinen pääministeri Matti Vanhanen arvioikin, että Marinin hallitus olisi kaatunut ilman koronakriisiä ja Venäjän hyökkäystä Ukrainaan."

vierailija
Korona ja Ukrainan sota tarjoisivat tuhlausmahdollisuuden.

Petturit Ruotsi ja Tanska mokomat silti lyhensivät valtionvelkaa
Joo yritysten sossutukiin koronan varjolla paloi miljardi poikineen TEM-vastuuministeri kepun Mika "Kännimeemi" Lintilän johdolla. Oppositiossa kokoomus huusi lisää sossutukia, paljonko olisi mennyt jos Orpo olisi ollut vallassa? Nyt köyhät, pienituloiset ja duunarit maksavat nämä lisämenot, eikä sossutuettu yrityselämä osallistu, vaikka Etlan tutkimus kertoo että tukia haettiin pääosin tapeetta. No tunnetusti patamustimmastakin porvarista sukeutuu armoton tulipunaisin sosialisti, kun sossutukiin on mahdollisuus.
 
vierailija
Venäjäuhka on pelastanut tämän hallituksen, muuten sen puolueiden kokoomuksen ja persujen kannatus olisi huomattavasti alempi.
Jostain syystä pelkästään Nato-kysymyksen esiinnousu nosti Kokoomuksen kannatusta täysin järjettömästi. Kokoomushan ei koskaan ole tikkua ristiin laittanut Natoon liittymiseksi ja Nato sinänsä on nimenomaan maltillisten vasemmistopuolueiden perustama järjestö.

Suomessa kaikki toimii aina toisin. Me olemme rupuinen baltianmaa, osa pysyvästi kurjaa Itä-Eurooppaa. Suurin saavutuksemma on Talvisota ja taitaa jäädäkin ainoaksi. Nokiaa ei kukaan enää edes yhdistä Suomeen, eikä kyllä ole syytäkään.
 
vierailija
Niin, kauhea oli noitavaino ja Ed. Pääministeri joutui eroamaan kun jotain sanoi työmarkkina-asiasta . Niin ja venäjän trollit kävi rajusti Marinin kimppuun. Putinkin pelkäsi super Marinia.
 
vierailija
Höpönlöpön. Marinin hallitus nosti työllisyyden tappiin ja talouskin oli koko ajan talousoikeiston ekonomistien ennusteita paremmalla tolalla kriiseistä huolimatta. Ilman pandemiaa ja Ukrainan sodan Venäjäpakotteiden energiakriisiä Suomen talous ja työllisyys sekä verotuotot olisi hyvissä kantimissa ja kansalla olisi luottamusta ja ostovoimaa ja meillä olisi Marinin II hallitus. Ei olisi tätä epäluottamuksen ja pahoinvoinnin kauhukabinettia.
 

Yhteistyössä