Entäs te, joilla yli 500 kilsaa mummolaan?

  • Viestiketjun aloittaja vieras
  • Ensimmäinen viesti
.
meillä just se 500kilsaa toiseen mummolaan. Kerran, kaksi vuodessa käydään. Mummo käy meillä ehkä kerran vuodessa. Kyllä tytöt tykkää kun mummoa näkevät, mutta ei heillä kovin läheistä suhdetta ole.
 
Gluteus maximus
äitini ja appivanhemmat asuvat 500 km päässä. Käydään 4-5 kertaa vuodessa. Äitini käy myös täällä 4 kertaa vuodessa vähintään. Lapsille mimmi (äitini ) ja Vaari (miehen isä ) ovat kauhean läheisiä matkasta huolimatta. Anoppi ei niin läheinen lapsille.
 
Meillä on tuhat kilsaa mun vanhemmille ja 1700 miehen vanhemmille. Kesälomalla käydään molemmissa mummoloissa. Joka toinen joulu toisessa ja joka toinen toisessa. Mun vanhemmat ei oo käyny meillä koskaan. :/ Miehen vanhemmat käy meillä kerran vuodessa, yleensä pääsiäisenä.

Välillä tuntuu, että isovanhemmat on lapsille vaan kuvia tietokoneella ja ääni puhelimessa. Lapset kyllä vasta 3v, että ehkä ne pian alkaa tajuun enemmän. B)
 
Meillä on toiseen mummilaan 100 ja toiseen 500 km. Lähempänä olevassa mummilassa käydään n. kerran kuussa päiväkäynnillä, kauempana olevassa muutaman kuukauden välein ja ollaan kerralla vähintään viikko... eli yhteensä taitavat viettää enemmän aikaa kauempana asuvan mummin kanssa! Läheiset välit on molempiin :)
 
Meilla on parituhatta kilometria valimatkaa. Me menemme mummolaan n. nelja kertaa vuodessa, he kayvat meilla kork. kerran vuodessa. Viivymme aina melko pitkaan, kesaisin kuusikin viikkoa. Lapsilla on tosi hyvat ja laheiset valit isovanhempiinsa.
 

Yhteistyössä