Ennen korvien putkitusta pitää olla syömättä 5 tuntia mutta 2h ennen voi juoda 1dl laimeaa mehua tai vettä

  • Viestiketjun aloittaja kun
  • Ensimmäinen viesti
kun
Mitenkä se on vauvan kohdalla joka syö tissimaitoa? voinko siis imettää 2h ennen toimenpidettä vähäsen? taitaa olla aika tuskaa pitää 7kk ikäinen 5 tuntia ilman maitoa...
 
"aapee"
en tiedä nykyään mutta meillä ainakin sai tissiä antaa 6v sitten kun esikoinen meni ekan kerran putkitukseen.Mutta en tiedä onko nykyään sama tilanne.Kannattaa soittaa sinne ja kysyä.
täytynee soittaa ja kysyä. tuntuu aika mahdottomalta pitää vauvaa 5 tuntia ruuatta. sehän huutaa siitä puolet suoraa huutoa kun on nälkä.pieni tissiryyppy 2h ennen helpottais varmasti.
 
"äippä"
en kanssa tiedä asiasta yhtään mitään, mutta luulisin, ettei pienestä määrästä maitoa pitäisi olla haittaa. karseaahan se on kuunnella 5 tuntia lapsen nälkähuutoa tai sitten on vain laitettava korvakuulokkeet päähän + hyssyteltävä vauvaa aikansa kuluksi.
 
"aapee"
Kai 7 kk ikänen nyt muutaman tunnin pärjää ilman tissiä?
tämä meidän 7kk on pelkällä tissimaidolla vielä. jos söiskin jo muuta nii varmasti pärjäiskin, jos siis antais 5h ennen vaikka jotain sosetta tms. mutta ku tää ei nyt syö muuta kun tissiä niin tuntuu aika pitkältä ajalta 5 tuntia olla syömättä. Tää vauva on muutenkin ollu ns tiheäsyöntinen eli on aina syöny tunnin, parin välein (syö kai siis vähän mutta usein tms).
 
"eve"
se maito on vaan erityisen paha jos joutuu keuhkoihin jos lapselle tulee nukutuksen jälkeen oksennus, kirkkaat mehut ei oo niin paha keuhkoille kuin maitoproteiini,siitä tulee paha kemiallinen keuhkokuume. se on se syy miksei saa maitotuotteita ottaa. kysy viel sairaalalta ku ethän sä voi vauvalle mehuakaan antaa..
 
"aapee"
[QUOTE="eve";23118159]se maito on vaan erityisen paha jos joutuu keuhkoihin jos lapselle tulee nukutuksen jälkeen oksennus, kirkkaat mehut ei oo niin paha keuhkoille kuin maitoproteiini,siitä tulee paha kemiallinen keuhkokuume. se on se syy miksei saa maitotuotteita ottaa. kysy viel sairaalalta ku ethän sä voi vauvalle mehuakaan antaa..[/QUOTE]

pitää kysyä. tissimaitohan sulaa nopeaan mahassa, onko sitä 2h jälk enää jäljellä sielä, jos ei anna imeä ku vähän.
 

Yhteistyössä