Enemmän nesteitä

Luulen että poikani 8kk ei saa tarpeeksi nesteitä. Innostui niin kiinteistä ruoista että hädin tuskin täyttyy 4-5dl maitoa tai vettä päivässä. Vaipatkaan ei enää ole niin märkiä, Onks teillä muilla käynyt näin vauvojenne kanssa?

Yritän tuputtaa, mutta kun ei kelpaa niin ei kelkpaa. Lisään vettä omiin kasvissoseihin ja annan reilusti hedelmävälipalaaa jotta sais vähän enemmän sitä nestettä kroppaan.
 
Meilläkin on alkanut kiinteiden myötä menemään vähän nesteitä. Neuvolasta sanoivat, että ei tarvi olla huolissaan jos kuitenkin pissaa tulee. Eli luulen, että meillä menee juomalla päivässä ehkä desin verran maitoa, sitten puurossa jonkun verran. Mutta mietin vaan, että pitäsköhän jotakin kalkkitabletteja antaa??
 
Meillä menee maitoa noin 3 dl päivässä. Siispä pitää antaa puolikas kalkkitabletti joka päivä. Annan vauvajukurtin välipalaksi sekä aina vähän laitan maitoa soseisiin. Juomalla siis maitoa ei mene olleskaan, tuo 3 dl on puurossa. Vettä juo pieniä kulauksia päivän mittaan. Neuvolassa sanottiin että kunhan pissaa ja kakkaa, ei tarvitse kamalasti pissata. Ja jos on hyvävointinen niin kaikki ok.
 

Yhteistyössä