En usko, että mitään koronaa edes on olemassa!

  • Viestiketjun aloittaja illubillu
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Äkki kuolemat on lisääntymässä taas. Tuskinpa niistä ollaan ottamassa enään koronanäytteitä kun se ei olisi hyvä suomen maineelle. Mutta näitä äkillisiä liikakuolemia alkoi ilmaantua koronan myötä vähän joka paikassa. Ja näitä äkkikuolemia alkoi ilmestymään jo ennen kuin mitään rokotteita oli ehditty kehittää joten turha yrittää syyttää koronarokotteita näiden aiheuttajaksi. Nyt kun koronatehosterokotteet tehtiin maksullisiksi ja köyhät pantiin kyykkyyn taas kerran, on jokaisella hyvä tilaisuus oikein henkilökohtaisesti todistaa että mitään koronaa ei ole olemassa. Muistakaa että nämä äkkikuolemat tapahtuu todella nopeasti, potilas ei ehdi kärsimään kun valot sammuvat melkein välittämästi.
 
vierailija
Nyt rajataan vähävaraiset koronahoitotoimien ulkopuolelle. Ei nähtävästi riittänyt että vanhukset rajattiin Paxlovid-hoitojen ulkopuolelle, nyt laitetaan köyhät kyykkyyn oikein kunnolla. Tämä touhu alkaa toden teolla mietityttämään, onko tässä joku rodunparannuspyrkimys taustalla?
Riskiryhmä saa ilmaiseksi. Köyhyys ei ole riskitekijä
 
vierailija
Olen itse ja monet muut ovat olleet aamuisin ennen sängystä nousua erittäin raskaan väsymyksen alaisia koronaepidemian aikana. Mistä tämä johtuu? Suihkutetaanko ihmisten päälle jotain väsyttävää "jarrua" vai aiheuttaako koronaepidemian uutisointi tällaista tavallista raskampaa väsymystä? Monet meistä käyvät kuitenkin normaalisti töissä ja tuo raskas väsymys häviää sängystä nousemisen jälkeen. Mutta voisi siis nukkua ja nukkua.
Jotain yliannosta tuo on
 

Yhteistyössä