En jaksa enää...

  • Viestiketjun aloittaja "ahdistaa"
  • Ensimmäinen viesti
v
Ootkos kovin nuori vielä? Kyllä asiat järjestyy, aina niillä on tapana :) Vaikka nyt elämä tuntuu toivottomalta, voi parempi huominen tulla yllättävänkin nopeasti. Hae apua itsellesi äläkä jää yksin.
 
jaksatpas.
Ei kannata heittää keppiä kaivoon noin nuorena, haloo, elämä on lahja. Vaikka mitä sattuis, muista, että asioilla on tarkoitus. sinä koet paskaa, niin moni muukin ja se vaan menee niin. Jossain vaiheessa karman laki antaa enemmän kuin ikinä tänään jaksat uskoa. Unta palloon nyt, huomenna on uusi päivä. minä tiedän..
 
peesaan!
[QUOTE="vieras";22634008]Niin just. Paljon huonoja elämänkohtaloita, kun itse ihmiset niihin ajautuvat eivätkä tee asioille mitään.[/QUOTE]

ja jos on yrittäny yhdellä tapaa eikä se toimi, niin sitte huomenna toisella tapaa, ja ylihuomenna kolmannella. Ei pidä jäädä tuleen makaamaan.

Vaikka miten masentais, niin kun repii itsensä arjesta irti ja katsoo asioita hiukan kauempaa, niin huomaa että pelkohan se vain lukitsee ihmisen ikuisesti samoihin asemiin. Päästä irti siitä pelkäämisestä, ei se turvallisuutta lisää, turvallisuudentunnetta vain! Ihminen takertuu pelkoon mukavuudenhalusta, ja kieroutunut mukavuudenhalu estää nostamasta sormeakaan.
 

Yhteistyössä