Emma Nuogram katuvaisena jäätyään kiinni rasismista, olisiko anteeksipyyntöä tullut ilman vihapuheiden paljastumista?

vierailija
Onko Emman katumus aitoa vai silmänisku kannattajille? Jokatapauksessa vielä ei ole tehty riittävästi, onko saamelaisneuvosto tuominnut rasistit joukostaan, tarvitaanko saamelaisilta, ja muiltakin vähemmistöiltä, julkilausuma valkoisen valtaväestön kohtaamaan rasismia vastaan?

Jos on jotain yksityisviestejä saatu näiltä nuogramin rasistisiskoilta tai muilta saamelaisilta niin viestit julkaistava, asia nyt tutkittava pohjia myöden ja kansan on saatava antaa tuomionsa.

Viestit todella törkeitä ja rasistisia, viimekesänä paljon säädyllisimmistä viesteistä nousi valtava kohu jota käsiteltiin lehdissä koko kesän ajan ja eduskunnassa ja ihan ulkomaita myöten- jännä että ei vieläkään ole otettu opiksi!

Rikollinen toki esiintyy katuvaisena mutta katuuko hän rikostaan vai vain kiinnijääntiään; onko kyseessä aito katumus vai silmänisku niille omille, kaikkein fanaattisimmille kannattajille ja saamelaisyhteisölle, tämän selvittämiseksi pyydetään noita yksityisviestejä mediaakin tutkimaan!
 
  • Tykkää
Reactions: Palstapesu
vierailija
Kokoomusnuoret tuotti aika paljon tämän kaltaista materiaalia tuohon aikaan. Vastaava oli yleistä noissa piireissä. Tuota blogia alettiin pitämään samaan aikaan, kun puheenjohtajaksi äänestettiin muuan ville rydman. Ville, Emma jne. osasivat kyllä kirjoittaa vaikka mitä.
 
vierailija
Ja katumus on yhtä aitoa kuin Rydmanillakin. Samaa aatetta, vaikka eri paikassa töissä. Rydmanilla on Orpo, joka puolustaa häntä, Emmalla on hankerahat, jotka on vaarassa, joten pitää esittää henkistä kasvua.

Kerran kokomusnuori, aina kokoomusnuori. Se on vähän kuin olisi ollut Auzwitchissä töissä. Ei se katoa sillä, että siitä on aikaa
 
Melkoista tekstiä Miisalta. Rasismia, ableismia, imetyskielteisyyttä, lapsikielteisyyttä, kehon pilkkaamista.

Ja nauratti tuo, että hän ei voi vedota mihinkään vähemmistötaustaan valkoisena naisena, niin piti sitten keksiä saamelaisuutta ja queeria ja ties mitä.
 

Yhteistyössä