elokuviin?

Minkäikäisen lapsen vois vielä elokuvateatteriin katsoo leffaa? Nyt menis toi autot-leffa ja lapsi haluais nähdä sen. On kylläkin 3 v joten kyllä taitaa olla liian pieni.

Minkäikäisinä olette käyneet?
 
4-5 vuotiaina on eka kerran käyty. Kokeile ensin kotona jaksaako katsoa jonkun piirretyn videolta/telkkaista kokonaan ja suunnilleen hiljaakin. toki lasten elokuvissa lapset voi puhuakin välillä, mutta se häiritsee jos joku lapsi puhua pälätää koko elokuvan ajan.
voihan elokuvailtaa leikkiä kotonakin, verhot kiinni ja pussi poppareita. näin meillä kouluikäiset tekee joku iltapäivä kun katsovat jotakin dvd:lta tai disneykanavilta
 
jepulis
\
Alkuperäinen kirjoittaja 10.10.2006 klo 23:41 Vieras kirjoitti:
Minkäikäisen lapsen vois vielä elokuvateatteriin katsoo leffaa? Nyt menis toi autot-leffa ja lapsi haluais nähdä sen. On kylläkin 3 v joten kyllä taitaa olla liian pieni.

Minkäikäisinä olette käyneet?
Poika 3v ja isä kävi just katsoon tuon Autot -leffan. Eväät mukaan ja hyvin onnistuu.Menkää ihmeessä :)
 
Kävin tytön (3 v.) kanssa alkusyksystä katsoamssa Utelias Vili -leffan, joka ei vähäisemmissäkään määrin ole pelottava. Silti outo leffateatteri ja kovat äänet taisi olla vähän liikaa neidille, koska jouduimme lähtemään kesken leffan vessaan (ei liikaa juomista evääksi siis!) ja sen jälkeen tyttö ei suostunut menemään enää takaisin saliin. Kotona jaksaa kyllä katsoa pitkiäkin lastenleffoja ja myös sellaisia, joissa mielestäni on"hurjempiakin" kohtauksia. Meillä seuraava leffakerta tulee olemaan vasta esim. vuoden päästä.
 
Jarkon mami
Käytiin katsomassa juuri viikonloppuna lastenpäivänä "Naapurini Totoro" (1,5h) ja poika 2v10kk jaksoi hyvin ja oli tosi innoissaan puhunut elokuvista hoidossakin (tyyliin seinän kokoinen telkkari ja syötiin popcornia ja totoro oli hassu pupu jne.).

Autot-leffaan ei halunnut viedä, koska ei ole auto-orientoitunut poika, kuulemma aika tylsä silloin ja "vitsit" suunnattu isommille. Lisäksi Autot kestää yli 2h. Tosin naapurin poika joka täytti kesällä 3v, oli Autot-leffassa ja aivan innoissaan taas siitä.
 
meillä
Kuopus 3v3 kk kävi ensimmäisen kerran elokuvissa katsomassa autoja ja hyvin meni, mitä nyt elokuvan loppupuolella kömpi isän syliin katsomaan. Autofriikkinä jaksoi katsella hyvin, ei ollut missään vaiheessa pois lähdössä
 

Yhteistyössä