einän tässä nyt pitäs olla kahta puhetta, hyväksyä tuo laki pitäisi

vierailija
Unkari on hiljattain määrätty maksamaan 200 miljoonan euron hyvityksen, kun se on jatkanut turvapaikanhakijoiden oikeuksien loukkaamista ja joutuu lisäksi maksamaan miljoonaa euroa jokaiselta päivältä, jos se jatkaa näitä ihmisoikeusloukkauksia.
Tämä Orban, L&O, fasistiveljet ja perussuomalaiset yhteistyö taisi mennä hieman pieleen suomen vaalituloksen vuoksi :D :D :D :D :D
 
vierailija
Pauli vahteralla tulee uloste suusta eikä takapuolesta
Wikipedia ote:
Näkemyksiä
Vahtera on maininnut MV-lehden saavutukseksi sen, että valtamedia on joutunut tarkentamaan uutisointiaan, eikä se enää voi jättää kokonaan kertomatta negatiivisista asioista.[9]
Vuonna 2019 Vahtera laskeskeli, että Suomen valtionvelasta 76 prosenttia olisi muodostunut kehitysavusta ja humanitaarisesta maahanmuutosta.[10] Vuonna 2011 Vahtera oli täysin vakuuttunut, että neljän lapsen polkupyörät ovat absoluuttinen todiste maahanmuuttajien suuremmista sosiaalituista.[11]
 
vierailija
Laki pitäisi hyväksyä, mutta sehän on täysin toimimaton laki. Ensinnäkin se on kansainvälisen lain vastainen ja näin ollen menee automaattisesti hylkyyn kun joku turvapaikanhakija saa asiansa käsittelyyn EIT:ssä.

Toinen valtava ongelma on, että siinä yritetään asettaa rajavartioille virkavastuulla tehtäväksi laittomia päätöksiä. Epäilen ettei yksikään rajavartija tule yhtään sellaista päätöstä tekemään. Vaihtoehdoksi jää käsitellä jokainen yksittäinen päätös esikuntatasolla tai - kuten reaalimaailmassa tulee tapahtumaan - päästää jokainen hakija sisään, jonka jälkeen heidän hakemuksensa käsitellään virkavastuulla sellaisessa paikassa, jolle hakemukset oikeasti kuuluvat.

Ja sitten se kolmas ja kaikkein isoin naula tämän lain arkkuun on lain muotoilu. Siinähän siis voidaan evätä turvapaikanhaku kaikilta paitsi niiltä, jotka ovat alaikäisiä (I am seventeen) tai jotka ovat vaarassa joutua kidutuksen kohteeksi tai hengenvaaraan. Ei tarvitse olla kovin suuri profeetta ymmärtääkseen, että jokainen rajalle tuleva turvapaikanhakija ilmoittaa sen jälkeen olevansa joko alaikäinen tai hakevansa turvapaikkaa koska on kotimaassaan hengenvaarassa tai riskissä joutua kidutetuksi.

Mistä päästään taas siihen tosiasiaan, että yksikään rajavartija ei siellä metsässä tule suorittamaan lääketieteellistä iäntutkimusta tai kumoamaan virkavastuulla vaikkapa YK:n arviota Syyrian turvallisuustilanteesta mitä tulee rintamakarkureihin. Ja toisaalta haluaisin nähdä sen suomalaisen rajamiehen, joka lonkalta erottaa paperittoman egyptiläisen paperittomasta syyrialaisesta siellä kesäisessä metsässä 15 minuutin jutustelun jälkeen.

Jos joku tuohon lakiin asettaa toivonsa ja kuvittelee sen ratkaisevan ongelman, niin on kyllä aika hyväuskoinen hölmö.
 

Yhteistyössä