Eiks vauvan yöunien pitäs pikku hiljaa pidentyä eikä lyhentyä??

viikon päästä 3kk täynnä ja alkanu öisin syömään 2-2,5h välein :O
oisko aika kokeilla jo vahvempaa ruokaa? Tuttelia syö 80-140ml/kerta ja päivällä jopa tiheemmin ku toi 2h..

aiemmat lapset nukku tuttelivauvoina täydet unet jo tässä iässä ja nyt ku nukkus ees 4-5h yöllä niin ois aika kiva..
 
Kokeileppa yrittää antaa päivällä vähän enemmän kerralla. Tiedän ettei se ole helppoa jos vauva vaan ei syö, mutta kyllä se pikkuhiljaa onnistuu.

Meillä jouduttiin 4kk iässä siirtymään rinnasta korvikkeeseen ja oli pikkaisen vaikeaa saada menemään edes se 750ml/vuorokausi mikä on se minimi. Vauva suostui kerralla juomaan vain alle 100ml, mut pikkuhiljaa sain kasvatettua määriä.

Jos tuolla keinolla alkaisi sitten yölläkin nukkua pidempiä pätkiä, kun tottuu suurempaan maitomäärään ja se riittää pitämään vauvan pidempään kylläisenä.
 
ngffgn
Mulla lasten yöuniin on vaikuttanut uuden taidon oppiminen - mahalleen kääntyminen, selälleen kääntyminen, istumaan nousu, konttaamisen oppiminen jne, ei niinkään ruoka. Maailma avartuu ja tulee uusi taito ja se häiritsee nukkumista.
 
joop
meilllä alkoi 3kk1vk syömään 20min-1h välein. meinas palaa pinna kun maitoa tuli kuitenki ihan hirveesti mut ei vaan täyttänyt neitin mahaa. sit alettiin antaa 3kk2vk vanhana kiinteitä ja nyt nukkuu 7h öisin ja on paljon tyytyvaisemppi neiti :)
 

Yhteistyössä