eikös niin että jos sossu myöntää vuokravakuuteen sitoumuksen..siinä ei sinällään mene yhteiskunnan varoja

  • Viestiketjun aloittaja "nuppi"
  • Ensimmäinen viesti
sossu
Ei mee yhteiskunnan varoja, jos vuokralainen elää asianmukaisesti eikä myönnetyllä vuokravakuudella jouduta vuokrasuhteen päättyessä korvaamaan rästejä tai korjauksia.
 
"onni"
Alkuperäinen kirjoittaja Mitä varoja;25900823:
ne sitten on jos ei yhteiskunnan varoja?
Sossun vuokravakuusmaksusitoumus on pelkkää ilmaa, pelkkä paperinen lupaus. Mitään rahaa siihen ei tarvita. Toki koskus käy niin, että sossu joutuu maksamaan; näin silloin jos vuokravakuutta tarvitaan esim. maksamattomien vuokrien katteeksi.

Sosiaalitukien käytöstä ei myöskään tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa. Me kaikki kustannamme sosiaaliturvan maksamalla veroja. Tarvittaessa voimme siten saada apua.
 
"vantaalainen"
Mulle sossu myös "maksoi" vuokravakuuden, mutta eihän siinä tosiaan ole rahaa pelissä ollenkaan. En joudu maksamaan takaisin mutten myöskään saa senttiäkään takaisin takuuvuokraa, kun muutan tästä pois. Meillä oli ehtona täällä Vantaalla, että pitää muuttaa joko kaupungin tai VVO:n asuntoon, jotta takuuasia hoituu sitä kautta.
 
[QUOTE="onni";25900856]
Sosiaalitukien käytöstä ei myöskään tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa. Me kaikki kustannamme sosiaaliturvan maksamalla veroja. Tarvittaessa voimme siten saada apua.[/QUOTE]

Kaikki ihmiset eivät todellakaan kustanna sosiaaliturvaa maksamalla veroja. On oma joukko ihmisiä, jotka elävät tukien varassa, eivätkä tee päivääkään töitä.
 
"vieras"
Alkuperäinen kirjoittaja Horuksen silmä;25901227:
Kaikki ihmiset eivät todellakaan kustanna sosiaaliturvaa maksamalla veroja. On oma joukko ihmisiä, jotka elävät tukien varassa, eivätkä tee päivääkään töitä.
Niistä tuistakin makstaan veroja...
 
"vieras"
[QUOTE="onni";25900856]Sossun vuokravakuusmaksusitoumus on pelkkää ilmaa, pelkkä paperinen lupaus. Mitään rahaa siihen ei tarvita. Toki koskus käy niin, että sossu joutuu maksamaan; näin silloin jos vuokravakuutta tarvitaan esim. maksamattomien vuokrien katteeksi.

Sosiaalitukien käytöstä ei myöskään tarvitse tuntea huonoa omaatuntoa. Me kaikki kustannamme sosiaaliturvan maksamalla veroja. Tarvittaessa voimme siten saada apua.[/QUOTE]


Näin on. Paitsi se huono puoli tässä on, että me kaikki maksamme ja vain osa käyttää. Jotkut eivät koskaan pääse käyttämään maksamiaan rahoja.
 
"vieras"
[QUOTE="vieras";25901421]Niistä tuistakin makstaan veroja...[/QUOTE]

Idiootti. Saat siis rahaa, josta palautat osan. Et tosiasiassa maksa veroja. Se on vain laskennaliinen harha ja se vie yhteiskunnan varoja yhä enemmän, kun jonkun täytyy pyörittää sitä samaa rahaa edestakaisin.
 
"vieras"
[QUOTE="nippu";25901072]kyllä sopii[/QUOTE]

Miksi väität noin? Ei aina sovi, koska jotkut yksityiset vuokranantajat eivät halua sellaista vuokralaista, jolla ei ole rahaa maksaa takuuvuokraa. Silloin on todennäköisempää, ettei ole rahaa maksaa vuokraakaan.
 
Vuokranantajasta kiinni sopiiko/käykö sossun "takuu".. Sitä paitti kaikki sossut eivät "anna" edes koko pyydettyä summaa takuusta tai siis ei tee sitä vakuus sopimusta koko takuuvuokrasta!!!
Esim. otettiin juuri yksi vuokralainen, jonka vuokran sossu maksaa, mutta vakuutta saatiin vain 3/4 yhden kuun vuokrasta!
Enkä lainkaan ihmettele, miksi kaikille vuokranantajille ei sossun "takuut" sovi. Sillä meillä esim. yksi vuokralainen jätti 40€ vesimaksun maksamatta ja sossu ei sitä voi "takuusta" jostain syystä antaa, vaikka todellakin se vakuus sopimus on myönnetty!
Eräs toinen vuokralainen taas laittoi yksiönsä päreiksi. Vakuussopimus on 400€, mutta se ei todellakaan korvaa kolmea väliovea, kolmea kaapinovea, keittiötä, lattioita ja seiniä, jotka kaikki joudutaan nyt laittaan uusiksi!
Joten älkää ihmetelkö, jollei sossun "takuut" aina sovi!!!
Tosin sossujen elätit ovat parhaita vuokralaisia siinä mielessä, että vuokrat tulevat ajallaan ja varmasti, kun sossu ne maksaa..
 

Yhteistyössä