Eihän mun silmät vaan huijaa?* Kuva testistä*

  • Viestiketjun aloittaja "Piuku"
  • Ensimmäinen viesti
"vieras"
Positiivinenhan tuo on ja toivottavasti viiva lähtee tasaisesti vahvistumaan. Omalla kohdalla noista hailakoista positiivisista on tsoin vain pelkkiä huonoja kokemuksia... Kemiallisia olleet tai kesken menneet. Parempaa onnea sinulle :)
 
Saraldo
[QUOTE="vieras";24761973]Positiivinenhan tuo on ja toivottavasti viiva lähtee tasaisesti vahvistumaan. Omalla kohdalla noista hailakoista positiivisista on tsoin vain pelkkiä huonoja kokemuksia... Kemiallisia olleet tai kesken menneet. Parempaa onnea sinulle :)[/QUOTE]

Viivan ei tarvitse lähteä vahvistumaan ollakseen normaalisti etenevä raskaus. Sillä viivan vahvuudella ei ole mitään merkitystä, vaan plussa on plussa ja sillä selvä. Sitä paitsi jos kerran on tehnnyt positiivisen testin, ei ole mitään syytä tehdä niitä uudelleen ja uudelleen. Ihan turhaa touhua. Sä olet raskaana ja ultra sitten kertoo tarkemmin, onko siellä kuinka monta, ollaanko oikeassa paikassa, vastaako sikiön koko viikkoja ja ollaanko siellä hengissä. Siihen ultraan saakka sun pitää vaan luottaa siihen, että kaikki menee hyvin.

Onnea raskaudesta!!
 
Itte syypää... se toinen puoli
Kaippa se sitten pitää uskoo ittekki. Sitkeitä sissejä ne vaan on ja kovia uimareita. Kait toisessakin päässä on hyvä ja vastaanottava sieppari. Innolla ootetaan :)
 

Yhteistyössä