EI TOSIKOILLE

Hyvä kotiporsas!
Voit saada 7 - 8 lisäkiloa olematta ylipainoinen, jotenheitä huolesi tai osta uudet bikinit!

Hyvä Hensku-80!
Nyt olet väärillä jäljillä kuin Komisario Kurt Wallander Mannkelin romaanissa. Ursula-täti ei ole ennustaja vaan valistaja! Toivotan onnea raskauteen ja synnytykseen; mitä lapsen kokoon tulee, kokemuksen syvällä rintaäänellä synnytystuskien siivittämillä parahduksilla voin vain todeta, että pienempi on helpompi saada ulos kuin suurempi!

Yhteydenottoja odottaen Ursula!

Ps. Jos ei kysymyksiä tule mieleen, pelkät kehutkin riittävät!
 
Pistäydyinpä tähän koneelle vielä näin vuorokauden jo vaihtuessa ja Yrjänän äännellessä kuorsauksenomaisesti vuoteellansa.

Hyvä illi!
Ketsuppipäivien kesto on vaihtelevaa kuin sää Suomen suvessa: välillä lorisee pitkään, välillä vähemmän. Sopeutuminen tilanteeseen on kaiken a ja o. Kaikkinainen romantiikka saunassa on ulkomaista hapatusta ja turhuutta! Kestä ketsuppipäiväsi urhoollisesti kuin Ursula!

Hyvä Iso Paha Susi!
Alkohooliton sima tunnetaan paremmin nimillä sitruunamehu tai hunajavesi. Sekoitetaan lasilliseen vettä puolikkaan sitruunan puristettu mehu ja ruokalusikallinen sokeria; light-versioon ruokalusikallinen makeutusjauhetta (esim. Canderel) tai vesilasilliseen teelusikallinen hunajaa. Mieluummin suosittelen kuitenkin vaikkapa kofeiinitonta kahvia. Huom. termi 'raitis' sallii sen, että haltijansa nauttii simaa vappuisin, sillä siman alkohoolimäärä on ohjeen mukaan valmistettuna merkityksetön. Kaupan simaa en suosittele, sillä sen maku on teennäisen viipyilevä, vaikkakin helmeilevä.

Ja vielä huomautus sukupuoltani arvioineelle persoonalle: Ursulalla on hyvin naiselliset ulokkeet siellä minne ne kuuluvat, Miehillä on ulokkeet ihan muualla. Kyllä Yrjänä voisi todistaa, ellei nukkuisi.

Tavatkaamme taas palstallani, ja nokkelimmat voivat lukea suoraan tavaamatta!

Rakkain terveisin Ursula, kotikutoinen palstaterapeutti
 
Minna-H
Tytöt, 3- ja 5-vuotiaat, eivät rauhoittuneet millään nukkumaan ja lopulta karjaisin että "suut kiinni!" Pienen hiljaisuuden jälkeen nuorimmainen kysyi:" Saako hengittää?"
Saako?
 
Vakkari vieraana
Hyvä Ursula!
Kiitos raikkaasta palstastasi; tätä olemme todellakin tänne kaivanneet. Monella on niin kinkkisiä ja vaikeita ongelmia, ettei meidän palstalla vakituisesti notkuvien yleis- tai muutkaan tiedot tunnu aina riittävän.

Tässä yksi asia joka on minua ja jälkikasvua moneen otteeseen mietityttänyt miksi syntyy tyttöjä ja miksi syntyy poikia ?

Lämpimästi jo etukäteen vastauksestasi kiittäen.
 
Hei Ursula!

Aamulla nostin poika sylissä lelun lattialta ja....GrunGS! Selkähän siinä meni. Nyt en voi kuin itkeä ja maata sängyssä. Kysymys: kuka hoitaa lapseni kun mies lähtee töihin? Kodinhoitajat on kaikki irtisanottu. Eihän oo kiva tilanne, eihän Ursula? :ashamed:
 
Mitenkäs, kun on tässä lasta yritetty ja ihan jo lääkitystäkin saatu ja nyt on sitten menkat myöhässä pari päivää, niin millon kannattaisi testata? Oireita kun ei ole, niin veikkaan negatiivistä, siis joku edelleen pielessä lääkityksessä... Eli tietysti mahd. nopeasti pitäisi saada toiset ropit... Nimim. malttamaton... :whistle:
 
Tervehdys taas rakkaat palstalaiset! URSULA on palannut vapunalusvapailta ja on taas valmiina palvelukseen: Siispä enemmittä viivyttelyittä asiaan:

Pikkuviikinki! Jos pinna palaa tai muuten turmeltuu, uuden voi hankkia esim. pyöräkorjaamosta. Sieltä kannattaa kysellä varsinkin pitkää pinnaa! muutama varapinna ei ole pahitteeksi kenellekään, ei varsinkaan äideille.

Minna-H Esikoisesi kysymykseen on olemassa selkeä vastaus: silloin kun hän oli vauva, pikkusisko eli äidin ja isän unelmissa. Samalle Minna-H:lle toinen vastaus: 'Suu kiinni-komennon jälkeen iltaisin lasten tulee hengittää nenän kautta, paitsi jos nenä on tukossa. Silloin saa suuta avata hengittämiseen tarvittavan määrän ääneti.

Vakkari vieraana! Sinulle ja jälkeläisillesi tiedoksi: Syntyy tyttöjä ja poikia, koska tarvitaan äitien ja isien alkuja!

Moona-Liisa! Seuraavan kerran ajoita selkäsi kipeytyminen puolisosi lomaa tai vapaata edeltävään iltaan, niin ei tule lapsenhoito-ongelmia!

Anna! Ymmärrän ahdinkosi, mutta älä hätäile. Mikäli kiertosi on tosi säännöllinen, voit jo testata, muussa tapauksessa odota vielä. Oireet eivät ole luotettava mittari; ainoan kerran kun Ursulalla oli oireita ennen testausta, tuli negatiivinen tulos. Muilla kerroilla oireilu on alkanut myöhemmin. Hormoni- ym. lääkitys ei kuulu Ursulan toimivallan alaan, joten siihen en ota kantaa. Oman kokemukseni voin silti kertoa: Kuusi vuotta kakkosen syntymän jälkeen lääkäri tutkimuksissaan totesi, että ainoa munasarjani on siinä määrin mitätön rakkulainen mötikkä, että on turha toivoa sen kehittävän munasolua siittiön hedelmöitettäväksi. Hormonihoidon avustuksella raskauteen voisi olla pieni mahdollisuus.
Päätimme pidättäytyä hoidosta ja tyytyä saamiimme lapsiin. Kuuden vuoden kuluttua tutkimuksista syntyi luomulapsi!


Tässä kaikki tällä erää! Hauskaa ja huoletonta vappua toivottaa
Ursula, kotikutoinen palstaterapeutti!
Ps. Laaja-alainen tietämykseni on edelleen hyödynnettävissänne


 
Ihanaa! :heart:

Ekan kerran nauroin ääneen kaks plussan jutuille. SAAVUTUS!

Ursulalta tahtoisin kysyä seuraavaa...

Mitä ihmettä keksisin ratkaisuksi kauneuspulmaani?
Hiukseni kaipaisivat ehdottomasti frisyyriä, mutta no money no funny...

Toinen kysymys koskee ruokasoodaa.
Ostin kurkkuhilloketta varten ruokasoodaa, mutta enpä sitä juuri muuhun käytä. Mitä kaikkea hyötykäyttöä soodalle on olemassa? (siis muutakun pienimutoisia kemian kokeita?)

Ja jos kolmas kysymys vielä sallitaan tiedustelisin neuvoa ammatinvalinnassa. Valmistuin ennen pienokaiseni syntymää kiinnostavaan ammattiin, mutta erinnäisistä syistä johtuen en aio palata sitä työtä tekemään. Töihin pitäisi kuitenkin päästä ihan näistä talooudellisista syitä johtuen jo. Myyntityö kiinnostaisi, mutta kassakokemusta ei ole. Miten markkinoin itseäni ko. alalle?

Kiitos :flower:
 
Hepsistä kukkuu ja hauskaa vappupäivää, URSULA täällätietoineen!

Sinulle Ocha! Olipa mukava kuulla, että palstani on tuottanut sinulle iloa. Kuten aiemminkin olen todennut, tarkoitukseni on viihdyttää, ei kiihdyttää. Olet siis löytänyt palstani syvimmän tarkoituksen. Ja sitten vastauksia sinulle:1) Jos hiukset kaipaavat kohennusta, mutta rahatilanne on tiukka, kannattaa kysellä edullisia tai jopa ilmaisia hiuskäsittelyjä ammattikoulujen parturi-kampaamo-osastoilta. Toinen ja varmempi mahdollisuus edulliseen kampaukseen on ryhtyä tee se itse -henkilöksi ja tarttua rohkeasti saksiin. Iloisia raitoja, joskaan ei kovin kestäviä, saa näin vapun aikaan ihan ilmaiseksi: keräilee vain sopivansävyisiä serpentiinejä kaupungilta ja liittää niitä hiuspehkoonsa. 2) Ruokasoodaa suosittelen käytettäväksi närästykseen, puhdistukseen, raikastukseen, leipomukseen ja ylipäätään kaikkeen, mihin tarvitaan emäksistä lientä.
3) Jos myyntityö kiinnostaa sinua, voit helposti testata, oletko soveltuva alalle. Jos onnistut myymään työpanoksesi työnantajalle, pystyt todennäköisesti toimimaan myynti- ja markkinointitehtävissä erinomaisesti.

Ystävällisin terveisin, vappunaamarin takaa ja ylioppilaslakin alta teitä tervehtii URSULA, kotikutoinen palstaterapeutti
 

Yhteistyössä