Ei oo todellista

  • Viestiketjun aloittaja tööts
  • Ensimmäinen viesti
tööts
Juttelin tuossa entisen työkaverin kanssa joka on raskaana vkolla 25. Tämä tyyppi alkoi sit ihan pokkana selittää et ei oo sen takia lopettanu tupakan polttamista raskausaikana ,et vauva ei kasvais liian suureksi!!?!

Kuinka idiootti ihminen voi olla??!! Kuulema haluaa välttyä repeämiltä, niin sitä parempi mitä pienempi vauva. Ja kun polttaa ei kuulema vauva kasva liian suureksi (tällä ihmisellä on siis kaksi lasta entuudestaan)
Lisäksi kertoi juovansa muutamia lonkeroita viikossa. Ja kehui vielä että eihän nuo neuvolassa mitään ole siitä sanoneet.

Miksi tälläiset ihmiset saa edes hankkia lapsia.
 
Kokoon kursittu tupakaton
Voi juku, olihan se syntyessään yli nelikiloinen, olisikohan aski tai kaksi tupakkaa päivässä tosiaan auttanut, ettei olisi tarvinnut kursia paikkoja kokoon synnytyksen jälkeen?
Ja voi juku, mun olis pitänyt vauvan syntymän jälkeen pitänyt jättää joka toinen kerta ruokkimatta, kun kasvoi liian nopeasti vaatteista ulos.
 
klö
Tupakoitsijoilla ja alkoholisteilla on aina joku syy toiminnalleen, vaikka se olisi oikeutettu vain heidän omasta mielestään. Eihän se omatunto muuten antaisi rauhaa.

Kerropa ystävällesi, että 2500g painava luiseva lapsi repii paljon todennäköisemmin pahat repeämät emättimeen kuin 4500g painava pehmeä pullukka :) Ja tämä on fakta!
 

Yhteistyössä