ei jumankauta ku ukko tulee töist!!!!

  • Viestiketjun aloittaja vaimo ja raivostunut
  • Ensimmäinen viesti
vieras
Älä sano sille mitään, tee profiili ja ota siihen yhteyttä, kato mitä vastaa, ehdota seksiä ja sovi tapaamis paikka niin eipä voi ukkos mitään selitellä.
Mä tein sen virheen että kun löysin mieheni treffi ilmon niin vaadin sitä tilille ja selityksiä löytyi, koskaan en tuu totutta kuulemaan siitä treffi ilmosta. Joten järkkää kusetus!
 
ap
oisko paha..kävin jo rekisteröitymässä sinne ..aattelin et löydän jotain mut se on aika outo ja ei ole sellanen normaali deitti paikka..sain selville kun vahingossa menin miehen sähköpostiin..ei ollu kirjautunu ulos ja menin kattoo s-postini ni menin suoraan miehen sivui..ei vissii ollu kirjautunu ulos..ja siin oli sit viesti sieltä sivuilta et voi ottaa yhteyttä johonki naiseen..
 
juu
ei olis ensimmäinen ukko joka kusetuksen uhrina kiikkiin jäänyt :)
ihan oikein noille selän takana puuhastelijoille!
tee treffit jonnekin kahvilaan tai johonkin ja meet sit ite sinne ihmettelemään, että mitäs sinä täällä teet.. :D
tallenna vaan sit joitakin viestejä ettei ukon muisti voi pätkiä niin pahasti..
 
vieras
Meillä molemmat kirjautu tuonne, kun siten sai ilmaisen persoonallisuustestin. Sitten katsottiin miten hyvin sovittiin toisillemme :) Ei oikein natsannu yhteen (60%), kun parhaimmat tuntemattomat sai 80%.
 
äijä teki samaa ku jäi kiinni lupas lopettaa viellä vuoden päästäkin tekee samaa eli ettii netistä seuraa. vittu, mä annan aina anteeksi. joten älä usko ukkoos valehtelee vaan ja yrittää peittää paremmin jälkensä. toi kusetuksen järjestäminen kuulostaa hyvältä,jääpähän rysän päältä kiinni....
 

Yhteistyössä