ei jaksa äitiyttä....

  • Viestiketjun aloittaja väsynytvalitus
  • Ensimmäinen viesti
väsynytvalitus
...väsyttää koko homma.ihania ja silti rasittavia .1.5 vuotias vaan kiukkuaa ja itkee,huoookaus...en tiiä : / pitäsikö lähtee tai ees ehtiä töitä,,utta sitten huolettas hoitopäivien pituus....teki niin tai näin,aina väärinpäin.
 
Älämurehdi
Kylä ne siitä kasvaa, ennenku huomaatkaan. otappa itelles omaa aikaa. Käy leffas, kavereitten kans ulkona tms. Oo säännöllisesti jonkun aikaa pois kotoota, niin jaksat arkea paremmin.
 
AAM
:hug: päälle kaksivuotiaan uhma on kans tosi jees ja vauva siinä ohella.. sitä odotellessa :)
Etköhän löydä itsellesi ja lapsellesi sopivan ratkaisun kun pohdit vaihtoehtoja ja otat selvää.
Ja jos se puoliso on siinä kans niin sanot että nyt tarttiit oma aikaa ja lähdet vaikka kauppaan ikkunaostoksille ihan tai teet mitä huvittaa..
 
äiti myös
Käyttekö kerhoissa? Siellä tapaisit muita äitejä ja lapsi saisi uusia virikkeitä =). Itse aikoinaan samoja tuntemuksia koin ja pelastuksen löysin kerhoista ja avoimesta päiväkodista..
 
voi että
Alkuperäinen kirjoittaja ap:
kerhot loppu kesäksi.omaa aikaa pitäs ottaa.illalla kun mies tulee kotiin tuntuu että on niin väsy ettei jaksasi lähtee mihkään...pitäs vaan koittaa jaksaa ': /
Eikö teidän paikkakunnalla ole mitään kerhoja, joissa käydä kesällä. Ei mitään äitien puistotapaamsiia tms.?
 
Alkuperäinen kirjoittaja vieras:
Entäs mummolat/kummit/muut tutut, voisivatko vähäksi aikaa ottaa lasta hoitoon?
ei se ratkaise ongelmaa.

Itse ainakin koen etten OSAA olla äiti. Esikoinen pian 6... mietin mistä tällainen tunne voi tulla. Kenties omasta lapsuudesta, jos omilla vanhemmilla ollut jatkuvasti kiire?? Vaikea sanoa... mutta ahdistaa ihan v****ti.
 
ap
joskus olisi mukava ajatuksen tasolla lähteä johkin kauppaan ymhun päivällä lasten kaa hakemaan jotain ,tai muuten vain piristymään,mutta 1,5 vuotias ryntäilee mihin sattuu tai stten huutaa kärryssä kun ei haluaisi olla paikoillaa : / sitten kohta palaa iteltä pinna : ( miten siinä rentoutuu......
 

Yhteistyössä