Ei huippu-, vaan heikko-osaajia- suurin osa maa.tuoppilaista ei koulussa opi riittäviä taitoja työhön eikä jatko- opiskeluun

vierailija
https://www.vauva.fi/keskustelu/5761794/ei-huippu-vaan-heikko-osaajia-suurin-osa-maatuoppilaista-ei-koulussa-opi#

Ei huippu-, vaan heikko-osaajia- suurin osa maa.tuoppilaista ei koulussa opi riittäviä taitoja jatko- opiskeluun

Suomen maah anm uuttaj atausta isista oppilaista suurin osa oli PISA-määritelmän mukaan heikkoja osaajia

Suomen maa hanm uuttaja tausta isista oppilaista suuri osa oli PISA-määritelmän mukaan heikkoja osaajia. Osaamistasoltaan heikoilla oppilailla ei OECD:n määritelmän mukaan katsota olevan riittäviä tietoja ja taitoja osallistuakseen täyspainoisesti yhteiskunnan toimintoihin, kuten jatko-opintoihin ja työelämään.
Demokraatti
Demokraatti
PISA 2022 -tulosten mukaan osaamiserot maa hanm uutt ajatau staisten ja kantaväestön oppilaiden välillä ovat edelleen suuria kaikilla arviointialueilla
Miten nämä heikko-osaajat voisivat auttaa suomea edes vasemmiston vaihtoehtotodellisuuden "työvoimapulassa"? Eivät opi perustaitoja, lukutaidottoman mahdotonta tehdä käytännössä yhtään mitään työtä ja lukutaidottoman mustat ja ruskeat ovat vaikka pääsevät maailman parhaaseen peruskouluun! Olemme niin erilaisia kuin nämä että mitenkään on mahdotonta että he täällä menestyisivät sen paremmin kuin umpisurkeissa kotimaissaan!
Ruotsissa on nykyään yli miljoona lukutaidotonta aikuista, mustia ja ruskeita, ennen ruotsin koulutustaso oli maailman paras, nyt valkoisten länsimaalaisten valtioiden surkein, syynä ma.tut.
Mustat ja ruskeat eivät kykene sopeutumaan länsimaihin emmekä me valkoiset voi "ko.toutua" heidän kehitys.maa- tasolleen. Nämä ovat valtava kuluerä koko elinkaarensa ajan, heidän elättämisensä esimerkiksi Suomessa maksaa juuri nyt saman summan jonka otamme lainaa ulkomailta. Lainarahalla työtämme näitä, täysin väärin perustein ja vilpillä ja valheella ovat tänne tulleet. Mitään hätää ei ole kotimaissa jatkuvasti siellä meidän rahoillamme lomailevat!
Eurooppa tuhottu, nyt ulos nämä Euroopasta. Edes koulussa eivät lukemaan opi, riehuvat vain suomalaislapsia rääkäten, mitään työtä eivätkä mitään hyödyllistä tule ikinä täällä tekemään!
 

Yhteistyössä