Edellisen asukkaan kissan haju pois kodista?!?

Yäkyäk, muutettiin vuokra-asuntoon jossa edellisellä asukkaalla oli parikin kissaa. Kämppä on muuten ihan perussiisti (noh, parit kissankarvat komerossa meni läpi sormien kun ne voi itse pestä pois, en siis liikaa nipota ja siisteysintoile)..

MUTTA makuuhuoneessa on kohta, jossa haiskahtaa vahvasti kissa ja valitettavasti siinä on just vauvan pinnasängyn paikka :x eli "tuoksu" käy vahvasti nenään aina lasta sänkyyn laskettaessa. Sänky ei oikein mahdu muuallekaan ja haju on tosi vahva, onneksi tosin (ilmeisesti?) tyttö ei ole allerginen kissoille. En osaa sanoa, onko paikassa ollut kissanhiekkalaatikko vai kissan peti eli haju ei ole varsinainen pistävä pissankäry vaan ihan "peruskissantuoksu", mutta esim. myös pienemmässä wc:ssä haisee lattianrajassa samanlaiselle (asukas kertoikin vessan olleen kissojen vessa..).

Meillä ei siis ole kissaa, siksi kai haju niin vahvasti häiritseekin.

Millä sen saa pois?!? Toimiiko ne lemmikkikauppojen pissapois-suihkeet vai onkohan niissä kovinkin vahva haju itsessään (juurikin sen vauvansängyn sijainnin takia mietin)?
 
Siis kissat itsessään ei kyllä haise :O Kyllä se sitten on kusi, mikä teillä haisee. Se pissipois-aine haisee ihan karmealle myös. Koita pestä lattiaa vaikka etikalla tai tolulla. Mutta jos se kusi on päässyt lattiamateriaaliin pinttymään, niin enpä tiedä saako sitä pois.
 
Miä
Ne kaikki karkotusmönjät ja vastaavat haisee ihan järkyttävän pahalle.. Kloriitti on ainoa millä miä enää edes yritän saada kissanpissin hajua pois, kokeile sitä. Ja ihan pelkälleen jos lattia vaan kestää.
 
Ja ihan ot, sulla on kiva nimimerkki ;)
Tääh, mulla vai? Onks siinä joku hämäräperäinen sivumerkitys jota en oo tarkoittanut, toi on mielikuvituksettoman Sonjan yritys piristää omaniminikkiä (arvelin etukäteen, että <3 muuttuisi ihan oikeaksi :heart:ksi niin kuin Facebookissa) :LOL:

Ja aiheeseen, vuokranantaja on kaupungin vuokra-asuntoyhtiö, siksi epäileväisesti suhtaudun tällaisen "kauneusvirheen" korjaamiseen. Lattiamateriaali on aina niin tyylikäs muovimatto, siihen saa siis varmaankin aika surutta testailla eri puhdistusaineita :saint:

Muoks. Voikohan se kissanpissa olla sitten jotenkin haitallista sille pienelle joka joutuu nukkumaan hajussa? Tiedän, että tässä saa käyttää maalaisjärkeä (sille vastaajalle, joka kirjoittaa seuraavana että "Mee ite siihen nukkumaan ja kysele sitten tyhmiä"), mutta meinaan oikeita terveyshaittoja?
 
Viimeksi muokattu:
vink vink
minä asuin kaverin ex vuokra kämpässä jonkin aikaa. tiesin että kissa kusi yhteen kohtaan lattialla vaikka mitä teki.
Ja tuo kohta sitten haisi kun muutin asuntoon, itse laitoin siihen ihan kylmilteen (muovimatto) klorittia ja se heti vaahtosikin valkoiseksi, aika hurjan näköinen muuten kun alkaa vaahtoamaan ;)
Pesin kloridin heti pois ja laitoin uudestaan uuden satsin, se vaahtosi mutta nyt vähemmän :) toisin toimenpiteen niin monta kertaa kunnes ei kloridi enään "vaahdonnut" vaan jäi ilman reaktiota lattiaan.
Näin sain pissin hajun siitä kohdasta pois.

Vink... ja ehdottomasti huonot vaatteet päälle ja käsineet sekä siivousliinaksi vanha pyyhe jonka voi heittää roskiin.
 
[QUOTE="joo";26103498]Vuokranantajaan yhteyttä, järjestänee niin että asunnossa voi olla. Siivouskulut otetaan edellisen vuokratakuurahoista, tai laitetaan lasku.[/QUOTE]

Jos vuokran antaja on hyväksynyt loppusiivouksen ja tehnyt lopputarkastuksen (joka tehdään aina ennenkuin seuraava asukas muuttaa sisään), ei edelliseltä vuokralaiselta voi enää vaatia mitään
 
"kissanpissa"
Etikalla lähtee kissankusihajut pois. Raakaa etikkaa hajukohtaan reippaasti, anna muhia tunnin/pari ja pyyhi rievulla etikka pois, mutta et sen kummemmin pese enää. Etikka tuoksuu pari päivää, mutta sen jälkeen on kusen haju hävinnyt.
 
"joo"
Jos vuokran antaja on hyväksynyt loppusiivouksen ja tehnyt lopputarkastuksen (joka tehdään aina ennenkuin seuraava asukas muuttaa sisään), ei edelliseltä vuokralaiselta voi enää vaatia mitään
Mä tiedän tapauksen, jossa uusi asukas ei saanut vahaa lattiasta. Siellä kävi siivouspalvelu, jonka lasku meni edelliselle asukkaalle. Tämä lopputarkastuksen jälkeen. Mut vuokranantaja lienee jokatapauksessa vastuussa omistamansa asunnon kunnosta, ja näin ollen sinne pitäisi saada joku siinoamaan sotkut.
 

Yhteistyössä