Drewex camilla-pinnasänky

Tuli ostettua tuon merkkinene pinnasänky ja nyt kyselisin että oisko täällä ketään kuka ois kasannut tuommoista sänkyä aiemmin?

Kehikko meillä on kasassa, mutt pohjaa ei saada miehen kanssa paikalleen ei sitten millään! Hermot meni kun eilen illalla yritettiin.. :headwall:

Netistäkin yritin etsiä että josko sieltä löytyis joku "kikkakolmonen", mutta ei..
ja pakkauksen mukana tulivat ohjeet, jotka ovat täyttä hepreaa, eli niistä ei ole mitään apua.

Oisko kellään kokemusta?
:/
 
Me ostettiin vähän aikaa sitten semmoinen lastentarvikkeesta..
Meilläkin oli ongelmia kasauksessa, mutta meillä kasattiin se sänky niin että viimesenä laitettiin kiinni vasta se nouseva/laskeva laita. Eli pohja ennen sitä ja pohjan kanssa ei ollut ongelmaa vaan sen laidan kanssa, kun ei aluks saatu sitä jotenki oikeinpäin..

Meilläkin tai lähinnä miehellä joka sitä kasasi niin pääsi myös muutama ärripää, mutta tuossa se nyt sitten vauvaa odottaa.. =) Tsemppiä! :hug: ja ei muutakuin myyjän puoleen jos ette saa sitä kasaa..
 
Kiitos vinkistä.. :flower:
Meidän omassa ei ole tuota nousevaa/laskevaa laitaa, mut pitääkin tarkistella! Jos ei muu auta niin tosiaankin painun lastentarvikkeeseen parin painavan sanan kanssa. =) Siihen puotiin meni kumminkin kerralla 500? kun hommattiin parit muutkin jutut tulevalle vauvalle sekä iso-siskolle! :p
 
Olikohan ovh. 99?, mut saatiin aika hyvin alennusta kun ostettiin tosiaan paljon muutakin yhdellä kertaa. =)

Ja sänky on muuten kasassa! :D Siinä oli ihan pieni vikakin joka hoxattiin, mutta "remontti Reiska" ukkoni korjasi sen. Ei viitsinyt sen takia lähteä ajamaan 30 km takaisin kauppaan kun kerran itse pystyi fixaamaan sen! Onneks.. =)

Tässä kuva/linkki http://www.lastentarvike.fi/default.asp?docId=11971&paatuoteid=48&toimittajaid=20
Meillä tuo "teak"-väri, joka on siis enemmäkin karamellin värinen. Myös myyjä kaupassa ihmetteli värin nimivalintaa. :LOL:
 

Yhteistyössä