digiovistesti + raskaustesti -

Kysymys koskee tekemääni raskaustestiä (sofi one step 10) joka mielestäni näytti negaa. Testin tein aamulla (dpo 9 laskujen mukaan sillä noita liuskoja nyt vaan on kaapissa).

Mulla oli sitten myös digiovistesti kaapissa ja se näytti yllättäen nyt sitten hymynaamaa. Ovis se ei voi olla koska se tosiaan tikutettiin jo 9 päiv ää sitten ja silloin oli julmetun kovat kivut myös. Kokemuksia...:confused:
 
Plussa ovistestissä ja kivut eivät välttämättä takaa sitä, että munasolu irtoaa, nimimerkillä Kokemusta on. Mutta mutta. Joillekin on käynyt niin, että ovistesti näyttää plussaa ennen r-testiä :) Testaileppa uudestaan muutaman päivän päästä ja hyödyntäkää ovistestin hymynaama myös makkarin puolella ;)
 
  • Tykkää
Reactions: Mahdotontako
Taisi olla virheellinen tuo ovistestin plussa, sillä menkat alkoivatkin jo dpo 10. Luteaalivaihe jäi siten 9 päivään, mikä tarkoittaa sitä että edelleen on näköjään ongelmia tuon keltarauhasen muodostumisen kanssa. Huoh :( Esikoinen sai alkunsa siis lugesteronin turvin koska kärsin aikaisista keskenmenoista. Kiitos Hennu86 vastauksesta :)
 

Yhteistyössä