digi-ihmiset!!

ostettiin tänään digi poksi!!! =)
Ja se mtv maksu kanavat (max,junior ja leffa)

No, kävin sen netissä aktivoimassa niinku, kuulemma piti, mut mitä nyt? siis kun sen pistää tonne koneeseen niin pitäskö meillä nyt sit heti näkyä noin ko. kanavat vai???

Oli muutenki kiva saaja toi kammotus tohon, ku nyt ei näy muutako ylen kanavat..siis ei kolmosta, nelosta, subbia...et silleen... :LOL: :LOL: :LOL:
 
kamalat kuvat oli aikasemmin (sellaset vähän suttuset9 verrattuna tähän mikä kuva nyt on, VAU!!

Mulla vaan alako vähän huvittaan, et kannattiki ostaa ku nyt ei nää sitäkään vähää.. :LOL: :LOL: mut ompahan hyvä kuva nyt...

antennikauppaan kait tästä on huomenna suunnistettava.. :| :/
 
vieras
Me hankittiin jo muutama vuosi sitten digiboksi, kun nelonen ja ykkönen näkyi huonosti esim. sateen aikana. Digiboksin myötä PALJON parempi kuva, mut esim. sateella pitää tuota antennijohdon päätä paranella, ettei pätki kuva. Onneksi vuoden sisällä uusitaan koko antennijohtoineen.
 
vieras
Meillä olohuoneessa vanha oli Nokian ja tilalle ostettiin kovalevyllinen, niin kovalevyllisellä ei näy Voice-tv, joka Nokialla näkyi. Ehkä jos muutenkin asutte seudulla, jossa ei nelosta näy, niin syy voi löytyä myös siitä, miksi ei nyt nuo kanavat näy. Kurkkaapas www.digitv.fi näkyvyysalueet!
 

Yhteistyössä