D-vitamiini vauvalle

Mitä vitamiinia olette antaneet vauvalle? Jekovit, Devitol vai joku muu?

Jos Jekovit ja Devitol ei sovi niin mitä olette silloin antaneet? Mietin tässä että kun meidän yhdellekään lapselle ei Jekovit tai Devitol ole sopinut ja on annettu dee-tippoja, mutta nyt tuo valmiste on jostain käsittämättömästä syystä lopetettu eli mikä tilalle?
 
siis meinaatko että niitä vanhoja deetippoja saa vielä, siis niitä jota annetaan 10 tippaa?? Tiedän että on olemassa uusi d-tipat niminen valmiste mutta se on kuulemma ihan samaa kuin tuo devitol..
Viimeksi kun kävin niin olivat siellä vierekkäin ne vanhanmallin Deet ja uudet D:t :). Tästä nyt on joku kuukausi aikaa, mutta tänä keväänä kuitenkin. En voi tietenkään vannoa, etteikö juuri nyt kesän aikana olisi poistunut. Meillä käytettiin nyt kakkosella niitä D-tippoja ilman vaivoja.

Nuo Gefilustipat on tosiaan yksi vaihtoehto. Jotkut Disneyn D+maitohappo-tipat oli myös olemassa.
 
Carlson Labs, Baby Ddrops, 400 IU, 11 ml - iHerb.com
Erittäin hyvä D3-vitamiini. Tippa suositellaan antamaan imetysikäiselle tiputtamalla se nännin päähän imetyksen alkaessa. Isommille lapsille lusikalla tai ruuan sekaan. Pullossa on n. 400 tippaa (eli yli vuoden satsi) ja hintaa pullolla on 12€ (17,23 dollaria). Postikuluineenkin tulee halvemmaksi kuin suomessa.

iHerbistä on helppo tilata. Postikulutkin suomeen ovat vain 2,70 - 4 € (riippuen tilauksen painosta) ja tuotteet toimitetaan kotiovelle (jos olet kotona postin saapuessa, muuten viedään postille) n. viikon päästä tilauksesta. Voi maksaa luottokortilla tai esim. Visa Electronilla. Tällä koodilla: MAB036 saa vielä 5 dollaria (3,4 €) alennusta ensimmäisestä tilauksesta kun laittaa sen tilausta tehdessä referral code kohtaan.
 

Yhteistyössä