Convoy Finland 2024 miekkari OrpoPurran oikeistolahtarihallitusta vastaan

  • Viestiketjun aloittaja vierailija
  • Ensimmäinen viesti
vierailija
Protestiliike Convoy ilmoitti uudesta mielenosoituksesta Helsingissä. Mieltä osoitetaan hallitusta vastaan.

Protestiliike Convoy Finland ilmoitti järjestävänsä uuden mielenosoituksen Helsingissä. Mielenosoituksen ajankohdaksi ilmoitettiin helmikuun 10. päivä kello 17.

Sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa, on julkaistu tapahtumakutsu Mannerheimintiellä järjestettävään Convoy Finland 2024 -mielenosoitukseen.

Tapahtumalle ei ole ilmoittautunut virallista järjestäjää, vaan järjestäjäksi on ilmoitettu ”Suomen kansa”. Pääviestinä on ilmoituksen mukaan ”nyt riittää”, ja kansalaiset toivotetaan tervetulleiksi näyttämään tämä päättäjille.

freedomoverfear_finland
"Kutsumme sinut Convoy Suomi tapahtumaan 10.2.2024 klo 17:00. Kansalaisia kyykytetään kaikilla mahdollisilla keinoilla, nyt on aika sanoa että tämä ei käy!

Kansalaiset, kerran vielä!

Meidän pitää kansana näyttää maamme päättäjille että tämä ei käy, yhdessä meissä on voimaa!

Monet luuli, että Marinin hallitus olisi pahinta mitä Suomen kansalle voisi koittaa.
Olimme väärässä, populismilla ja kansalle valehtelemalla hallitukseen nousi oikeisto puolueet. Hallituksen toimet osuvat duunareiden sekä eläkeläisten arkeen kaikista kipeimmin. Nyt näemme, että on aivan sama istuuko hallituksessa oikeisto vai vasemmisto, aina kuritettavina olemme me, suomalaiset itse!

Maamme maataloutta ollaan ajamassa alas, tämä jos mikä on huolestuttava asia. Maamme maataloustuottajat elävät ahdingossa ja tiloja kaatuu kiihtyvään tahtiin koko aika. Nyt on aika puuttua maataloutemme karmeaan tilaan.

Oikeisto puolueet olivat oppositiossa vaatimassa jopa hätäkokousta 3x halvempien sähkön hintojen takia ja mitä olemme nyt nähneet, sähkön hinta on kiivennyt jälleen ennätyslukemiin. Kuunnelkaa hallituksemme hiljaisuutta asian ympärillä.

Olemme kuulleet, että veronkorotuksia ja kurjuutta on ministeri Purran suulla luvattu lisää.

Euroopan unioni kurittaa suomalaisia kaikin tavoin taloudellisesti uusin säädöksin maitopurkeista talojen pakkoremontteihin. Missä on Suomen kansallinen päätösvalta?

Suomalainen sosiaali- ja terveydenhuolto on tuhottu sotehimmelillä, johtajapaikkoja sekä päätöksentekoportaita on lisätty ja suorittavaa työtä tekeviä on poistunut alalta työn kuormittavuuden sekä muiden päättäjien aiheuttamien heikennysten takia. Hoitajapula on valtava jokaisella hyvinvointialueella. Lääkäreistä on pulaa heidän siirryttyä yksityiselle puolelle, jossa työolot on kohtuullisemmat eikä työyhteisöä johdeta pelolla.

Tästäkin kärsijöinä olemme me, suomalaiset, jotka maksamme hyvinvointipalveluista pääsemättä niiden piiriin. Aikoja vastaanotolle ei saa, oli kyse sitten terveysasemasta, hammashoidosta, mielenterveys-/päihdepalveluista tai sosiaalityöstä. Jonot paisuu, kansalaiset voi vuosi vuodelta aina vaan huonommin."

 
  • Rakkaus
Reactions: Lispetti
vierailija
Siis mitä vittua mä just luin?

Persujen venäjäsiipi osoittaa mieltään persuhallistusta vastaan?

Löisivät vaikka itseään puukolla, jos haluaa oikein kovasti itseään vastustaa
 
  • Haha
Reactions: Lispetti
vierailija
Siis mitä vittua mä just luin?

Persujen venäjäsiipi osoittaa mieltään persuhallistusta vastaan?

Löisivät vaikka itseään puukolla, jos haluaa oikein kovasti itseään vastustaa
Häh, kunnioitetaanko Venäjällä muka kansalaisten perusoikeuksia ja itsemääräämisoikeutta "My Body, My Choice"??? Convoy Finlandhan vastusti koronapassia ja injektioiden puolipakkotyrkytystä, joilla pelastettiin koronalinkobisneksiä, kansalaisten perusoikeuksista tai perustuslaista viis.
 
  • Tykkää
Reactions: Lispetti
vierailija
Lisää tyytymättömiä:

"LÄHES puolet suomalaisista on tyytymättömiä Petteri Orpon (kok) hallitukseen. Tieto selviää HS:n tuoreesta kyselystä.


45 prosenttia kyselyn vastaajista ilmoittaa olevansa tyytymättömiä nykyiseen hallitukseen. Tyytymättömien osuus on kasvanut puoli vuotta sitten tehdystä edellisestä kyselystä 10 prosenttiyksikköä.


Hallitukseen tyytyväisten osuus on pysynyt noin kolmasosassa. Muutosta selittää se, että neutraalisti hallitukseen suhtautuvien osuus on tuoreessa kyselyssä pienentynyt.


Myös tyytymättömyys pääministeri Orpoon on lisääntynyt hieman. Noin kolmasosa suomalaisista on tyytyväisiä, ja lähes puolet on tyytymättömiä Orpon toimintaan pääministerinä.


KYSELYSSÄ mitattiin myös eräiden hallituksen ministerien suosiota. Yli puolet suomalaisista on kyselyn mukaan tyytymättömiä valtiovarainministeri Riikka Purraan (ps), elinkeinoministeri Wille Rydmaniin (ps) ja sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juusoon (ps)."


 

Yhteistyössä