Clearbluestä kysymys

joo jotainhan siinä on :)

Mutta moni sanoo et tulee tollainen varjoviiva vaikka ei olekaan raskaana. Kokemuksia kaipaan koska tilanne on vähän monimutkainen :ashamed: Jos joskus on tullut viiva ja ei ole ollut raskaana, onko se ollut tommonen? :attn:
 
Alkuperäinen kirjoittaja Selis:
Ihan olematon haamu siinä näkyy. Muistanko väärin, mutta etkö plussannut keväällä? Pahoittelut jos meni kesken :hug: :hug:
Joku muistaa :) Joo, kesken meni rv 7 :'( Tilanne on vaan niin monimutkainen nyt. Ehkäisy on otettu taas käyttöön, mutta menkat oli myöhässä ja tulos tuo. Oireita on edelleen vaikka jonkin näköistä vuotoa tuli joten olen ihan ymmällään :snotty: Siksi kysyn, että onko tuo sellainen viiva mikä tulee aina eikä tarkoita mitään vai olenko raskaana vai menikö kesken vai mitä tämä on :ashamed: Hämmentää koska oireet on vieläkin selvät :/
 
En ole uutta testiä tehnyt. Oli se vuotokin niin rahan tuhlaukselta se vaan tuntuu :snotty: Moni on sanonut et Clearblue antaa aina noita varjoviivoja, siksi kysyin et onko se tuon näköinen se viiva sitten, mutta ei kukaan kerro :( ;) Haulla löysin monta ketjua jossa haukutaan tätä testiä koska antaa jotain pisteitä, mutta ei tuo musta ihan pisteiltä näytä :/ No, jos seuraavat menkat jää tulematta tai on oudot tai oireet ei häviä niin sitten teen toisen testin. Pelottaa vaan niin kamalasta pelkkä ajatuskin raskaudesta, siksi otettiin ehkäisy käyttöön. Vaikka ei kyllä olla ihan esimerkillisesti muistettu sitä kondomia käyttää :ashamed:
 

Yhteistyössä